zahorak napsal:
Vevis to je kedy kveten.Maju tam aj kavu s mliekom
V teto hospode standartne ne,ale pokud pri projevime zajem,tak bude krome zrnkace i kava rozpustna s mlekem.Mleko mohu zajistit i cerstve nadojene!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
já bych se s dovolením na sraz s předstihem přihlásil. Jo a to mléko bych prosil mateřské..[/quote]
O.K.Tou dobou bude zena jeste urcite kojit.A mleka ma dost.
Ja planuju zopakovat lonskej sraz. Misto bude jiny, snad lepsi, program urcite dost podobnej, zrejme kveten / cerven.
Vloni bylo skoro 60 motorek, doufam, ze letos se to jeste zlepsi
Už se těším.Přivezu vám ukázat specielní hrnec.Měl jsem ho sebo už ve Svatém Jiiří,ale proč nedošlo na ukázku,to fakt nemůžu pochopit.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Ja chcem dojsť.Spominam si že aj fifa chce spravit sraz.Alda aspoň nekedy v červnu alebo to spraviš v júni.At sa aj okupeme keby sme sa podaktori opili [ožrali].Randolfe ja vim dojit len tu moju
Tak jsme se s Vevisem dohodli, ze Vevis zacatek kvetna a ja cerven.
Dal do leta to tahat nechci, to uz jsou kempy nabity a nikdo nestoji o hromadu bordelu za malej kseft v podobe 1-2 noci.
Predbezne to vypada, ze bude pronajem celyho kempu, ale zalezi jak se dohodnu v kempu. Vloni nebylo zadny vstupny, letos bych to rad zachoval, ale byl jsem pekne v minusu a krapet me to stvalo. Takze je proste musim ukecat na co nejnizsi pronajem.
Ne nebude.Kaja to tam financne neutah,tak to ted bylo prazdne a ted si to nekdo pronajal pro soukrome ucely.Ale neboj,tenhle hospodskej je naprosto super.Hospoda je stara klasika,ale uznavam,ze u Kaji to misto bylo tak nejak hezcejc zastrceny.Ale nemusis mit strach.Jestli ti jde o pohodu, dobry pivo a vesnickou exotiku,tak budes spokojenej.
Alda napsal:
Ja planuju zopakovat lonskej sraz. Misto bude jiny, snad lepsi, program urcite dost podobnej, zrejme kveten / cerven.
Vloni bylo skoro 60 motorek, doufam, ze letos se to jeste zlepsi
Když to dovolí zdraví,peněženka a čas,tak určitě dorazím. Ale je těch proměnných tolik,že teď to ještě nevím...
I když bych MOC rád...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
jo tak srazecky panum se chlastat zachtelo... ale jo, ja bych se taky zucastnil, doufam, ze nebudu v Rumunsku...
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836