fešák Hicks: ja to fakt beru hlavne z toho pohledu, kdyz zpetne bude nekdo novej prolejzat stary thready. Taky jsem si jen rejpnul a zaroven odpovedel, tak z toho nedelejte takovou vedu.
Me tenkrat taky hodne pomohly temata a prehlednost tohohle webu, dozvedel jsem se o GS hooodne
Alda napsal:
Tohle tema je tu teprve asi po 164tý. Nebylo by spatny obcas nejdriv cist.
Wapkou urcite ano, ale s rozmyslem - samozrejme prat to z 10cm do konektoru, kabelu apod neni uplne to pravy orechovy.
kdo má furt někde hledat od toho to tu je aby člověk napsal co potrebuje vědět a kdo chce tak ten mu poradí. a né aby nákej čouda arogantně psal že už to tu bylo, to mi příde divný né
Na vetsine forech by takovy tema admin okamzite smazal a jeste hodinu nadaval. Ono je to totiz taky o tom, ze az prijde za rok nekdo novej a bude ho zajimat jestli ma mejt GSo wapkou - aby proste mohl vzit stary poradne prodrbany forum a precist si tech 100 nazoru. A ne prolejzat 15 stejnych threadu po 10ti odpovedich.
No a pokud jde o aroganci, vidim ji zatim jen ve tvym prispevku.
Posledne som si po použití vapky zničil potenciometer na ľavom valci... 4.500,-Sk a týždeň v trapu ... to nerátam źe som musel ísť 400km na jeden valec... Vapka uź len mimo elektroinštalácie a z diaľky.... mimochodom blato na mašine zas tak zle nevizerá...
Cesta je cieľ ...
jezdim na wapku, musi se opatrne, necakat na tesneni, kdyztak jen z dalky, stejne tak s elektrikou, proste s citem
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Alda napsal:
fešák Hicks: ja to fakt beru hlavne z toho pohledu, kdyz zpetne bude nekdo novej prolejzat stary thready. Taky jsem si jen rejpnul a zaroven odpovedel, tak z toho nedelejte takovou vedu.
Me tenkrat taky hodne pomohly temata a prehlednost tohohle webu, dozvedel jsem se o GS hooodne
no dobre
Ja osobne starsi informace z for beru casto s rezervou, protoze nemusej reflektovat posledni vyvoj a zkusenosti...
Ale uznavam ze je mozne pridat prispevek do starsiho threadu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No ono zalezi na zamereni. Treba v lekarstvi bych prestarly thready radsi necetl, ale treba tady muzou bejt puvodni "5 let stary" thready o 1150 cennejsi nez dnesni.
No tak vidite,jedna blba vapka a aspon sme si pokecali. Tak ja to normalne ojedu a uvidim co to udela. Dik za zkusenosti draci,snad to nezatece kde nema.