Taborak napsal:
Pravda, sehnat tyto filtry je problém, to těžké rozhodnutí jedstli zajít do motokrámu napravo a nebo nalevo...
Nevím kde bydlíš ty, my měli před pěti lety slušný motokrám nejblíž 50km v OV (teď 15km), takže zbýval net.
Filtry Hilfo ani Mann ty matice nemají. Kn je tehdy právě přestal dělat pro filtr na R850R.
Teď mám klíč a vždycky s olejem po netu objednám i filtr Hilfo. Všechno poslat na poštu a pak se tam dostat včas.
Motokrámy vídávám jen při výletech, nebo když kupuju motooblečení.
Pája
Souhlas, s dostupností některých komponent je zkrátka problém
Ale co si budeme povídat, a myslím to bez urážky, ti co bydlí třeba v Práglu nebo Brně neví co to je když musíš pro každou kravinu x km autem... Ne stěhovat se nechci
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Ale co si budeme povídat, a myslím to bez urážky, ti co bydlí třeba v Práglu nebo Brně neví co to je když musíš pro každou kravinu x km autem...
Přestaň kupovat kraviny...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Já kupuji na netu..a když kupuji filtry vezmu jich víc.. naposledy myslím 3 ..schovám do šuplíku a když potřebuji mám. Stejně to dělám i se spotřebákem na kolo - řetězy, kazety..
VojtechPolicky napsal:
Ale co si budeme povídat, a myslím to bez urážky, ti co bydlí třeba v Práglu nebo Brně neví co to je když musíš pro každou kravinu x km autem...
Přestaň kupovat kraviny...
Vidíš to mě nenapadlo.. ale i tak musím pro ty rohlíky docela daleko Vlétě mi to nevadí, aspoň mám záminku si sednout na moto ale v zimě naprd
Můžeš jezdit na kole, budeš "in"!
Zkus pohledat, "cyklistů" je tu více...
Upravil hobr dne 11.10.2015 16:24
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobr napsal:
Můžeš jezdit na kole, budeš "in"!
Zkus pohledat, "cyklistů" je tu více...
Jo kolo mi nevadí ale i když se snažím tak točení heftem nemá vliv na výkon a ani rychlost jízdy..