To bystrické: Jen abys sis ji neuklidil do laboratoře a nedával jí nějaké speciální úkoly...
To Robert: Takže to byla Bělá? Já myslel, že to kličkoviště na fotomapě je právě blíž té Vrchbělé...a tak jsem se na tu paní těšil......já bysem ji domácími pracemi nezatěžoval......já bysem ji měl rád.......jen bych ji sebral tu fajnovou kožešinku, ať se válí po něčem jiném, a postavil bych si na ni motorku...
Typuju lom u magickýho voka a bude to hned vedle Bystřovy laboratoře co tam teď musí manželka svařovat kufry protože von učí tu slečnu co vyhrál rovnat povlečení.
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Bob má pravdu , ještě hodím fotky dalších věcí jako nápovědu pro určení bližšího místa pro ostatní.
Upravil Hrabe_X dne 02.12.2008 12:16
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
SPEEDY napsal:
Hrabě není to lom u Kam. Lhoty??? Ale nikdy jsem si toho oka nevšiml
Není,ale nejsi extrémně daleko.
Všechny 3 "vysochávky" jsou v těsné blízkosti jednoho městečka.
Upravil Hrabe_X dne 02.12.2008 12:21
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
to Robert> s tou Bělou jsi mne potěšil...
To je poslední dobou moje takřka domovina, konkrétně na té fotce co jsi vložil začíná vpravo za posledním barákem krásná červená turistická, houpáky nahoru a dolu, tam jsme si před třemi týdny užili bahení lázně s kalužemi až až...
Ale tam jste už určitě taky jeli... je to tam super co?! už se těším, až se tam zase svezu (pokud to vyjde, tak tento víkend)...
KTM 1190 Adventure R
JoJoJoJoJoJoJoJo je to tam, tam to prostě miluju.
Todle přijde asi po 1000 m rovně, a tomu bahnu se vždycky NEVYHNU a vemu ho kolmo. To je ale BŽUNDA.
Robert přiložený následující obrázek:
[203.4Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.