Teda Bígr-to teda čumím co toho vezeš.Co všechno vozíš?A to říkáš že jezdíš sám.Já když jedu sám tak mám dva poloprázdný kufry,přestože mám všechno co potřebuju......
ahoj tiež sa chystam do kupy tych tašiek a tankvaku od lojza pri jazde v dvojke je každy priestor na bagaž na nezaplatenie......inač take srepetičky ako lekarna,lepenie,šroby a ine vozim v taščičkach na bicykel ktore mi akurat pasuju do vrchnych padakou a dokonca do ramu od kufra.......vyborne držia,nepremokaju,nezavadzaju a vzadu možem mat v taščičke veci a ešte nahodim aj kufor
taky o taškách uvažuju, Lojzo i TT tu máme, ale znáte/máte někdo tohle?
je tam zajímavá hlavně ta cena (proti oběma výše jmenovaným), ale i to že to je přímo na ADV vyfocený, takže to sedět asi bude http://www.polo-m...ils.0.htmlBMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
taky o taškách uvažuju, Lojzo i TT tu máme, ale znáte/máte někdo tohle?
je tam zajímavá hlavně ta cena (proti oběma výše jmenovaným), ale i to že to je přímo na ADV vyfocený, takže to sedět asi bude http://www.polo-m...ils.0.html
Taky jsem na to koukal, ale postranní tašky nebudou asi moc velký, takže těch 49L dělá ten OHROMNEJ tankvak, kterej ani navíc není dělanej na enduro, ale na rovnou nádrž. Takže tady bych nešetřil...
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Vita: nosič je original gsa pasuje bez uprav......ale pozri v inzercii na bystrickeho nosič je taky isty a za supe ceny a dokonca myslim že dokaže aj z nerezu urobit.....
rusak, to ze cely den nesedim na netu a nedelam nic jineho, nez cteni gsfora neznamena, ze se neozyvam, takze klidni hormon!!!
radosek dnes volal, ze dorazi zitra rano, takze zatim byl a je prvni on,
Luboss napsal:
Teda Bígr-to teda čumím co toho vezeš.Co všechno vozíš?A to říkáš že jezdíš sám.Já když jedu sám tak mám dva poloprázdný kufry,přestože mám všechno co potřebuju......
To víš nevěděl jsem co budu potřebovat,tak jsem si toho vzal víc. Fotka je před dovolenou v Norsku. Vezu s sebou stan,karimatku,spacák,oblečení a jídlo s kuchyní na 20 dní. Tak to trochu zabralo místo no... Jo a ještě je tam skládací židlička (pořád mi jí brali ).
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS