kdyby nevadilo že nedojedu s BMW , musím to šetřit už nebudou Postel prosím duo
doplňky Touratech, diagnostika a servis moto BMW,KTM, a jakékoliv dle dohody ...
Nazdarek, pred par dny jsem uvazoval, ze letosni akci zrusim, jelikoz zdravotni komplikace co me v letosnim roce potkali, me na nejmin pul roku dosti omezuji v cinnosti, ale nakonec jsem se rozhodl, ze to nejak zvladnu a akci uskutecnim, bude to v poklidnejsim duchu, ale myslim si ze si to uzijete i tak - promitani, tombola i dopoledni program bude
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Nazdarek, pred par dny jsem uvazoval, ze letosni akci zrusim, jelikoz zdravotni komplikace co me v letosnim roce potkali, me na nejmin pul roku dosti omezuji v cinnosti, ale nakonec jsem se rozhodl, ze to nejak zvladnu a akci uskutecnim, bude to v poklidnejsim duchu, ale myslim si ze si to uzijete i tak - promitani, tombola i dopoledni program bude
wft co je? takhle velkej hemeroid uz davno neni smrtelnej prosimte
jinak HIX SE HLASI!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No proc to nenapsat i tu z obycejne aginy se nakonec stala perimyokarditida coz je peknej hnus. Dva mesice do me budou pumpovat medikamenty vrchem i spoden a pul roku bez sportu, fyzicke namahy, alkoholu, kafe a jinych povzbuzovacu jo a jako tresnicka ve sprave od doktora primo napsano s.ukat jen na zadech on je bratruv kolega srandista.
Čeština můj koníček
Já jsem nováček, ale hlásím se taky od pátku do neděle. I když nevím přesně kam pojedu. Moji účast upřesním začátkem srpna, zatím to ale platí.
Můj děda říkával "Člověk může bejt blbec, ale musí si umět poradit".
Nazdarek, tak jsem po dovolenych a zacinam z dalsimi pripravami.
1. dnes objednany samolepky
2. v tydnu dosly veskere upominkove predmety
3. zacinam shanet veci to tomboly, takze kdo by jste chteli prispet napiste
4. bohuzel se mi porad nedari sehnat dopoledni sobotni program, ale to se nejak podda
5. odrekli mi kamaradi patecni promitani, tak shanim nahradu
6. napadlo me, ze bych udelal orientacni jizdu podle GPS po silnici, kdyby byl zajem, na OFF verzi se pracuje
Upravil schrek dne 08.08.2016 15:45
Čeština můj koníček
Na FB to maš potvrdene tak ješte tu. ja+batúžek a tombola pátek-nedela
Upravil 100bubu dne 08.08.2016 19:17
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/