Biker755 napsal:
Spousta z nás jezdí kolem kominu a vozí náhradní anténu v kufru, jet na takovou expedici bez náhradní antény asi zapomněli
Spíš si na takovou expedici měli vzít pořádnou motorku!
Jak už psal kolega Kubas...
Upravil hobr dne 08.10.2015 00:21
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Pěknej díl, ale nemít tam toho Lišáka tak nemají co vysílat...zejména EGON je vyloženě parťák na takovýhle cesty a to si dokážu představit co se ještě do vysílání 'nevešlo'
Další super díl. Potvrdilo se, že Každá motorka je výborná jen né ta co se právě rozbila a nevíš co s tím - která moto se v životě nerozbila že jo?
To auto..hm no to je prostě... Možná příště raději volit více vytrvalost než pohodlí - jaká byla nabídka vozidel?
Srandovní to bylo, hlavně přednáška Lišáka ohledně Gejzírů a systému vytápění .. fakt super situační humor.
Egon je nejslabší článek řetězu.. ale bez něj by to asi ale byla jen očka toho řetězu.. je to takový ten stratég a organizátor - a ten hold někdy nemůže být vtipný...
Takže... nevadí mi tam a obešel bych se i bez něj, a konec konců to tak je i natočený
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
nemeli jelikoz Honza ma 1150 a tam to neni, Pavel ma F650(2008) tam se to nekazi a Egonovi se to nikdy nepokazilo, me jen udivovalo, ze to nevzala Hanka asi se ji to taky nikdy nepokazilo, ale jinak opravovat umi, v dalsich dile se to ukaze
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
VojtechPolicky napsal:
Další super díl. Potvrdilo se, že Každá motorka je výborná jen né ta co se právě rozbila a nevíš co s tím - která moto se v životě nerozbila že jo?
To auto..hm no to je prostě... Možná příště raději volit více vytrvalost než pohodlí - jaká byla nabídka vozidel?
Srandovní to bylo, hlavně přednáška Lišáka ohledně Gejzírů a systému vytápění .. fakt super situační humor.
Egon je nejslabší článek řetězu.. ale bez něj by to asi ale byla jen očka toho řetězu.. je to takový ten stratég a organizátor - a ten hold někdy nemůže být vtipný...
Takže... nevadí mi tam a obešel bych se i bez něj, a konec konců to tak je i natočený
Bez Egona - by nebylo Moto Cestou Necestou a neměli by jste o čem psát. Je to mozek celýho projektu, není tam na hraní a vtípky, na to jsou tam jiní, ani nechce bejt moc v záběrech. Tož asi tak...
Tak jsem se konečně taky mrknul na druhý díl a je to supr.
Lišák je každopádně ve formě
Otázka zda pojede příští rok, když má tu drobotu.
A jestli vůbec něco Egon plánuje? Má někdo info ?
VojtechPolicky napsal:
Bez Egona - by nebylo Moto Cestou Necestou a neměli by jste o čem psát. Je to mozek celýho projektu, není tam na hraní a vtípky, na to jsou tam jiní, ani nechce bejt moc v záběrech. Tož asi tak...
Vsak to vi snad kazdy..
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...