tempomat pouzivam pravidelne v obciach (t.j. velmi casto). Cez den prazdne cesty, len policajti kontroluju ci ides 50. Zapnes tempomat a nemusis furt cumet na tachometer. Za dedinou ides opat svoje tempo.
Ahoj, vrátím se k původnímu dotazu. Koupil jsem LC vyrobené v prosinci 2013 (do provozu až 2014) a před koupí jsem zkontroloval, že má vyztužený krk, řadící asistent i tlumič řízení. Vše originál z výroby. Z toho plyne, že BMW začal vyrábět upgradovaná LC už na konci roku 2013.
Meduzac napsal:
Ahoj, vrátím se k původnímu dotazu. Koupil jsem LC vyrobené v prosinci 2013 (do provozu až 2014) a před koupí jsem zkontroloval, že má vyztužený krk, řadící asistent i tlumič řízení. Vše originál z výroby. Z toho plyne, že BMW začal vyrábět upgradovaná LC už na konci roku 2013.
Meduzac napsal:
Ahoj, vrátím se k původnímu dotazu. Koupil jsem LC vyrobené v prosinci 2013 (do provozu až 2014) a před koupí jsem zkontroloval, že má vyztužený krk, řadící asistent i tlumič řízení. Vše originál z výroby. Z toho plyne, že BMW začal vyrábět upgradoaná LC už na konci roku 2013.
Modelový ročník 2014 se začal vyrábět v srpnu 2013.
Pro inspiraci....jak taky může vypadat....první v ČR 2013, vyměněný rám ale po domontáži výstuhy krku od TT bez problémů...
progranit přiložený následující obrázek:
progranit napsal:
Pro inspiraci....jak taky může vypadat....první v ČR 2013, vyměněný rám ale po domontáži výstuhy krku od TT bez problémů...
Ahoj, dalo by se nnějak popsat nebo nafotit, jak výztuha krku vypadá? O co jde? Mám mode 2014 s namontovanými dorazi vidlic od Wunderlichu. Nenahrazují tyto dorazy výztuhu od TT?
Upravil Pamilton dne 16.10.2015 14:34
BMMW R1200GS LC 2014
servisak napsal:
Ne ne to nenahrazuje doraz. A ten dil by ti musel vyfotit nekdo z TT
Ahoj, doporučil bys mi to namontovat? Loni jsem o tom uvažoval, a účastnil jsem se tu diskuse, nechápu, proč to TT nenabízí ofiko.
BMMW R1200GS LC 2014
servisak napsal:
Ne ne to nenahrazuje doraz. A ten dil by ti musel vyfotit nekdo z TT
Ahoj, doporučil bys mi to namontovat? Loni jsem o tom uvažoval, a účastnil jsem se tu diskuse, nechápu, proč to TT nenabízí ofiko.
Ano doporučil, protože to vyřešilo celý problém.
Zavolej Milanovi do TT myslím že ji tam má na skladě.
Fotky už sem dávali. Prohledej si forum....
Nenabízí to protože to BMW posléze prý zesílilo, pokud jsou mé informace správné...
Ahoj, taky by mě zajímalo jak to vypadá nevystužený a vystužený. Nedávno jsem koupil 2014 a vlastně nevím, zda už to je ok, nebo to poladit třeba od TT.