Thomasson napsal:
Nevím no, já je udělal tak, aby se motorka opřela o padáky nad motorem a o řídítka.. vzadu o nosič kufrů...
Tuhl, když jsem vyjížděl z brodu mi přišel do cesty velkej šutr, tak jsem padáčky vyzkoušel a v pohodě.
Zůstala ležet na padáku, nosiči a řídítku... Žádná škoda, až na ohnuté zrcátko.ale tomu se nezabrání ...
Koukám, že v tom máš i světla To se ti povedlo když si to udělá člověk sám, taky to má své kouzlo
Thomasson napsal:
Nevím no, já je udělal tak, aby se motorka opřela o padáky nad motorem a o řídítka.. vzadu o nosič kufrů...
Tuhl, když jsem vyjížděl z brodu mi přišel do cesty velkej šutr, tak jsem padáčky vyzkoušel a v pohodě.
Zůstala ležet na padáku, nosiči a řídítku... Žádná škoda, až na ohnuté zrcátko.ale tomu se nezabrání ...
Koukám, že v tom máš i světla To se ti povedlo když si to udělá člověk sám, taky to má své kouzlo
Díky
Máš pravdu, že když to vyrobíš sám,tak si toho tak nějak víc vážíš
A navíc si to vyrobíš přesně podle sebe,jak se ti to líbí
vlastnim dakara a koukam po všem možném i nemožném co se dá koupit a čím se dá motorka ochránit. v nabídce je fakt dost padáků a ceny sou tak nějak stejné. ale asi si taky něco spíchnu. dík za fotku ty světla se mi líběj.
tosuja napsal:
Ja jsem si po delsim rozhodovani vybral horni padak od SW-Motechu a po nekolika padech v cca 40km/h mam zatim pocit, ze to byla dobra volba.
ten mám myslím také. Ještě abych reagoval na příspěvek TomášeTT když jsem si letos kopil vysněného dakara měl jsem obrovský strach aby mi někde nespadla a abych jí dopřál první poslední bál jsem se tak, že jsem hned koupil padáky.
Správná údržba by se měla dělat na hlavním stojanu, ne? Tak jsem koupil stojan - jenže dakara na hlavní stojan dostat není jak houpnout čízu na stojánek tudíž mi lehla na pravý bok - naštěstí řídítkama přímo mezi ponky takže se nic neohlo ani nezlomilo či jinak poničilo.
Závěr: Bát se o pád svého miláčka je zbytečné přijde to kdy to nejméně čekáte. Já ještě ani pořádně nejezdil a už to mám za sebou...
Pozn.: teď už vím jak se staví moto na hlavní stojan z youtube.com