cena bude 649 za jednobarevnou a 749 za verzi s grafikou
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
má ji kamarád jen pár kilometrů, říkal že v ní absolutně neslyší motor takže neumí řadit:-))
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Měl jsem jí půjčenou a určitě to není špatná helma.
Pohodlná ....tichá... festovní zámky a parádní výhled
Jediné co mě štvalo je právě ten třepající kšilt proto jsem jí vyřadil z výběru .....
Myslím že ten kšilt je totožný s helmou Touratech kterou jsem měl možnost taky vyzkoušet a třepal se taky .
Nakonec jsem usoudil že kšilt nechci
Mám ji sezonu a spokojenost. Ale co ti tady kdokoli napíše může a taky nemusí platit u tebe. Záleží na moc věcech jako posez ,motorka, plexi ,výška jezdce atd. Doporučuji si jí půjčit a vyzkoušet na vlastní motorce.
Já ji měl taky na hlavě. Chtěl jsi ji pro lepší větrání a kšilt, ten mi dělal při mém nastavení plexi největší zle. Jezdit se a tím nedá. Koupit ji na slepo a pak zjistit, že za ty peníze mi utrhne v 90km hlavu.. jsem se rád, že mi ji Pardál půjčil má zkoušku. Jinak interiér jak pokojíček. Na jaře jdu testovat Scorpions ADX 01.. interiér taky super, větrání parádní, kšilt vypadá lepší.. jediné mínus... ovládání sluneční clony je hlučnější ...ale cena úplně někde jinde. Můj názor..E1 je pro ty co jim nezáleží na penězích a to mám deset let C3
všude dobře.....doma GSA
Já E1 koupil minulý rok a jsem spokejený, faktem je, že štítek na silnici nevozím, protože helma vibruje. Letos ho zkusím ještě jednou v různých polohách a s vyšším plexi, tak uvidím. Jinak tichá, pohodlná, funkční.
Upravil Reaper79 dne 09.01.2018 14:08
pepanek1150 napsal:
Já ji měl taky na hlavě. Chtěl jsi ji pro lepší větrání a kšilt, ten mi dělal při mém nastavení plexi největší zle. Jezdit se a tím nedá. Koupit ji na slepo a pak zjistit, že za ty peníze mi utrhne v 90km hlavu.. jsem se rád, že mi ji Pardál půjčil má zkoušku. Jinak interiér jak pokojíček. Na jaře jdu testovat Scorpions ADX 01.. interiér taky super, větrání parádní, kšilt vypadá lepší.. jediné mínus... ovládání sluneční clony je hlučnější ...ale cena úplně někde jinde. Můj názor..E1 je pro ty co jim nezáleží na penězích a to mám deset let C3
Tak co testování Skorpion ADX-1? Už proběhlo? Nějaké postřehy?...kdokoli
dík
Upravil Pivos dne 16.03.2018 10:46
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Ahoj, mám dotaz na ty co již v Schuberth E1 jezdí. Koupil jsem E1 velikost M - obv.hlavy mám 57, tak že by to mělo být OK. Do teď jsem jezdil Caberg Tourmax taky M, ale přilba byla hrozně hlučná, kolem komína celkem OK, ale delší cesty? to byl hučák. Po loňském Rakousku jsem se rozhodl, že jí vyměním. Schuberth mi po nasazení sedí bych řekl dost dobře, nikde žádná vůle, je nová, tak že těsná, jediné s čím trošku laboruji je nasazování a sundavání. Přilba je prostě dost těsná a zavřená v lícnicích a trošku to musím rvát. To třeba zase Caberg, byla po jedné sezóně volnější,řekl bych až moc. Má někdo s tímto zkušenost, jestli to je prostě konstrukcí té přilby a je to OK. Díky za info, Pavel.