Mne by zajímalo, proč se to tu objevilo, možná jako varování před někým údajně neseriozním, možná ve víře, že se dotyčný chytí za nos a urychleně do dořeší, aby si o něm GS komunita nemyslela, že je neseriozní.
V každém případě NEVĚŘÍM na chyby v komunikaci, to snad ani nejde, v době mobilních telefonů, SMS. mailů, Skype a FB. Když se dva lidi spojit chtějí, tak se prostě do pár dnů telefonicky spojí a domluví se. Jestli někdo nechce volat večer nebo kvůli hlídání, to mi přijde normální jeden den, ne víc. Nepochopil jsem, proč Vjetrnik volá, kde se pohybuje. Pokud proto, že má GPS u sebe a navrhuje osobní předání, tak já bych v době 24 hod. pošty také neztrácel čas, nikam bych ejezdil ale domluvil bych se ať mi to pošle. Pokud se dva dospělí, seriozní (věřme, že je to jen o komunikaci), průměrně inteligentní chlapi neumí spojit a dohodnout, je to myslím ostuda obou.
no je fakt, že dohnat někdy větrníka na telefonu, je trochu složitější
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
V každém případě NEVĚŘÍM na chyby v komunikaci, to snad ani nejde, v době mobilních telefonů, SMS. mailů, Skype a FB. Když se dva lidi spojit chtějí, tak se prostě do pár dnů telefonicky spojí a domluví se. Jestli někdo nechce volat večer nebo kvůli hlídání, to mi přijde normální jeden den, ne víc. Nepochopil jsem, proč Vjetrnik volá, kde se pohybuje. Pokud proto, že má GPS u sebe a navrhuje osobní předání, tak já bych v době 24 hod. pošty také neztrácel čas, nikam bych ejezdil ale domluvil bych se ať mi to pošle. Pokud se dva dospělí, seriozní (věřme, že je to jen o komunikaci), průměrně inteligentní chlapi neumí spojit a dohodnout, je to myslím ostuda obou.
Už jsem hledal drobné v peněžence, ale nikde jsem se nedozvěděl, kam to mám poslat.... Název vlákna je "zavánějící, pardon - zavádějící"!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Petr se dneska zastavil a navigaci ti nechal tady u nás.
Vím o tom houby ale co jsem z toho pochopil, tak čekal něco jiného než dostal - navigace má vypálený napájecí pin na kontaktech, někdo udělal díru do spodního víčka aby to šlo napájet USB, má napůl vylomenou krytku zapínacího tlačítka, vadnou dotykovou vrstvu displeje a zlomený napájecí kabel. Navím, v jakém měla být stavu podle původní dohody ale asi čekal něco jiného. Každopádně je to všechno tady u nás na krámě.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Vím o tom houby ale co jsem z toho pochopil, tak čekal něco jiného než dostal - navigace má vypálený napájecí pin na kontaktech, někdo udělal díru do spodního víčka aby to šlo napájet USB, má napůl vylomenou krytku zapínacího tlačítka, vadnou dotykovou vrstvu displeje a zlomený napájecí kabel. Navím, v jakém měla být stavu podle původní dohody ale asi čekal něco jiného. Každopádně je to všechno tady u nás na krámě.
...to víš Slavoj Houslice (bmwgs.cz)
Upravil strndy dne 30.10.2015 12:33
TomasTT napsal:
ono vse tohle jsem psal do inzerátu, na ktery mi odpověděl. chtel to na ND...
ja už se ničemu nedivim, vse je možné
btw. Děkuji, zastavím se pro to.
edit. Ja vůbec neresim to, ze by si tu navi nevzal - byli jsme domluveni, ze se na to pres vikend koukne a da vědět... nedaval vědět, nereagoval.. po 14ti dnech rekl, ze to nechce, ptz je zlomeny napajeci kabel - domluvili jsme se, ze mu dam slevu a vezme to. . a pak takhle? Promin, ale.... je mi jasne, ze u vas udelal ze me totálního blbce, ja si stojim za svym a diky tomuhle bkabolu to leží aspon u vas a ne u toho sms hrdiny v supliku.
Upravil naprcccs dne 30.10.2015 12:46
honzu znám ,ne dobře al vím...není ten kdo by podvaděl lhal.A vjetrík je tady dlouho a můj názor je že to je jen o čase a komunikaci...taky toho času nemám moc a pokud jde o navigaci nefuknční problémovou...asi bych ji vyhodil a neřešil.
NIKDY není problém jen na jedné osobě při sporu.Tak jak jsem se dočetl vyřešeno navi je v TT tudíž si myslím že není potřeba dále vířit vody.
http://czunici.ra...
Já vůbec nechci řešit, kdo z nás je lepší a kdo horší..
Ja chtěl pomocí tohoto vlákna dostat svou věc zpet, což se povedlo.
Kdo me zná, tak vi, ze mam dva telefony, prirostle k ušim a na tel jsem porad..navic ja nebyl v pozici plátce, ja mel peníze dostat, takže bych si čas udělal.
Každopádně petr pracuje dost často v cizině, má tam projekty a nebývá několik dnů dostupný.. Mě přijde ten materiál za ty peníze co říkal OK, držáky, použít by šla levá část se čtveřicí tlačítek (fůra lidí to má úplně zničený) ale to je můj názor. Jemu se to asi nelíbilo a myslím, že nebyl žádný úmysl to nějak zdržovat. Každopádně to je tady a případně ti to můžeme poslat nebo když se stavíš tak ho nemusíš už někde nahánět.
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
czunik napsal:
honzu znám ,ne dobře al vím...není ten kdo by podvaděl lhal.A vjetrík je tady dlouho a můj názor je že to je jen o čase a komunikaci...taky toho času nemám moc a pokud jde o navigaci nefuknční problémovou...asi bych ji vyhodil a neřešil.
NIKDY není problém jen na jedné osobě při sporu.Tak jak jsem se dočetl vyřešeno navi je v TT tudíž si myslím že není potřeba dále vířit vody.
TomasTT napsal:
Každopádně petr pracuje dost často v cizině, má tam projekty a nebývá několik dnů dostupný.. Mě přijde ten materiál za ty peníze co říkal OK, držáky, použít by šla levá část se čtveřicí tlačítek (fůra lidí to má úplně zničený) ale to je můj názor. Jemu se to asi nelíbilo a myslím, že nebyl žádný úmysl to nějak zdržovat. Každopádně to je tady a případně ti to můžeme poslat nebo když se stavíš tak ho nemusíš už někde nahánět.
Jenže on nebyl v cizině,podle toho co je výše napsáno hlídal děti leda že by je hlídal v cizině?
Já fakt nevím.. Pokud hlídá děti, tak to není v Praze ale na Moravě, což na pražské setkání asi není ideální. Každopádně navigace je u nás, takže se to nějak vyřeší ale nemyslím si, že by v tom byl jakýkoliv úmysl, jen je některé lidi obtížnější sehnat - zejména pokud jeden den pracují v západních Čechách, druhý den na moravě a další 3 dny v rusku apod.