NZ sam sem sledoval denne , jinak pro vsechny jelikoz uz sem mel dva dotazy, Bluesberry stejne jak Mirka s Vojtou maji na ceste zarizeni Spot Conect bohuzel tato verze nepodporuje externi napajeni a na delsi ceste je to dost nakladne pouzivat baterie. Proto jsem ve spolupraci s kamarady udelal externi napajeni a jde videt ze to funguje za coz sem moc rad.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Původní plán cesty měl končit v Ulan - Ude u Bajkalu, odtud vlakem do Moskvy a pak dojezd domů na moto. V Ulanu jsme se ale dozvěděli, že motorky už na vlak sebou nelze vzít, tak jsme si neplánovaně přidali 8000 km km na moto navíc... :-)
Jízda Sibiří ale zas až tak nezáživná není... :-)
Za Irkutskem jsme po cca 13 500 km měnili na moto olej a za 8 l oleje ( Shell ze sudu ) + práce, jsme zaplatili dohromady za dvě moto 1800 rublů , což je cca 650 Kč :-))
Čili 325 Kč/ moto.
No a takhle vypadá Mitaska po 20 000 km , z toho minimálně 5000 km šotolina :
Sem si říkal , ze by ten vlak jel tak klikate , jinak informace o nemoznosti dat na vlak motorky jiste nepotesi nektere cestovatele , ale diky za informace.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Sem si říkal , ze by ten vlak jel tak klikate , jinak informace o nemoznosti dat na vlak motorky jiste nepotesi nektere cestovatele , ale diky za informace.
Bylo to pro nas docela překvápko.. Tesili jsme se uz na odpocinek ve vlaku po mesicni jizde na moto,ale museli jsme se s tim srovnat a pokracovat po svych.. Vsechno zle je k necemu dobre a tak jsme meli moznost poznat rozdil mezi evropskou a asijskou casti Ruska -a ten je hodne diametralni.. Krome mest jako Irkutsk, Novosibirsk, Omsk , tam venkov vypada jak pred 70 lety.. vcetne cest. Ale lidi hodne pratelsti , tak jako ostatne ve vsech zemich, mimo velka mesta..
Saso super fotky. Ja mam letos z norska vsechny fotky bez modre oblohy. Kuwa ale dle fotek tam je moc krasnych mist.
Jinak kilometrova naloz solidni, ale kdo Te zna, vi ze toho zvladnes ujet dost. Splněný sen moje 1100GS
No jen jedna vec mi neni jasna... Vezl sis tam pneumatiky po stranach nadrze a pak od jedne casti uz nejsou videt. Bud jsi prezul a 20tis km nemaji v zadnem pripade nebo jsi je vezl nekomu z partaku... Jak to teda s temi Mitaskami mas?
No jen jedna vec mi neni jasna... Vezl sis tam pneumatiky po stranach nadrze a pak od jedne casti uz nejsou videt. Bud jsi prezul a 20tis km nemaji v zadnem pripade nebo jsi je vezl nekomu z partaku... Jak to teda s temi Mitaskami mas?
Nahradni pneu ( ojete) jsem vezl pro sebe pro vsechny pripady.. Po problemech s prednim tlumicem jsem je kvuli " odlehceni" nechal v Oshi v servisu u Patrika Zimmermanna, kde mi spravovali i ten tlumic a hlavne praskly olej.chladic. Pokud tam nekdo pojede, jsou tam uskladneny a ma je v pripade nouze ode me gratis . Ty co mam na moto odjely komplet cekou cestu maji 20 tis a jeste 2-3 by v pohode daly.
Sašo a nebudeš pořádat nějaký "pokec" ohledně absolvované cesty, potěšilo by to jistě nejednoho okolního motorkáře? Bo fotečky jsou velmi krásné
Upravil GSSG dne 15.07.2016 16:08
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
GSSG napsal:
Sašo a nebudeš pořádat nějaký "pokec" ohledně absolvované cesty, potěšilo by to jistě nejednoho okolního motorkáře? Bo fotečky jsou velmi krásné
Zatim nic poradat nehodlam, mam ted trochu hekticke obdobi po petitydenni pauze, ale pokud se naskytne nejaky srázek nebo jina taškařice,kde budou GS kamaradi a termin mi bude vyhovovat, rad prijedu a podelim se o zazitky..
Upravil bluesbery dne 15.07.2016 18:45