Vcera paradnich 68km.
Thermo ponozky, kalhoty, triko i mikinu, k tomu vlozky v Pharau, teply rukavky a hefty na plnej knedlik.
Teploty od 2,5 do 4°C, snih jen vsude okolo, asfalt suchej.
Abstak zazehnan
cerv napsal:
V Berouně se jezdilo i dnes. Sice je 21. prosince, ale sedm stupňů, místy polojasno, silnice bez soli. I bláto bylo vcelku suché
proc myslis silnice bez soli?
Ja si zrovna nedavno zase olizoval zkusebne auto a je to slany jak cesnecka u Vevise
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja si zrovna nedavno zase olizoval zkusebne auto a je to slany jak cesnecka u Vevise
Sice nevim o tom,ze bys u mne mel cesnecku,ale az prijedes,tak ty specielne dostanes cesnecku s cukrem!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Sice nevim o tom,ze bys u mne mel cesnecku,ale az prijedes,tak ty specielne dostanes cesnecku s cukrem!
nerikej ze to rozlisujes
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...jezdil jsem včera ...je sucho a 4 stupně, tak za půl hoďky jedu zas ...príma prosinec
(edit cca o dvě hoďky později) ...to mi to vyšlo dal jsem pohodových, suchých cca 70 km okolo komína, dojel jsem domů a začalo hustě, krásně chumelit ...DĚKUJI TI JEŽÍŠKU!!!
Upravil prezi dne 24.12.2008 13:49
i s obedem
Upravil zmijon dne 26.12.2008 15:15
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Ahoj,
upgradoval jsem z Transalpa 650 na 1200 GS 24. listopadu, tedy pred mesicem a ke 40k, se kterymi jsem ji koupil, pribylo dalsi 1,5k. Naposledy jsem byl 23. zene pro kytku k svatku (Eva), ktera to prezila (kytka) 30 km zpet v bocnim kufru.
Zkratka, jedit se da. Dokonce, kdyz neni vrstva snehu nebo namrzajici dest, prijemneji, nez v lete, kdy se clovek (pokud se ma rad a jezdi oblecenej) poti jak dvere od chliva.
Jen bych uvital doporuceni na helmu, ktere se ani v techto teplotach nezamlzuje zaklapnute plexi. Mam Shark s jednovrstvym plexi a musim jej mit stale lehce pootevrene. Odvetravani u ni funguje az pri rychlosti nad 100km/h.
Zitra jedu zas, tak doufam, ze si budu moci s nekym pokynout ...
Stovky krasnych kilometru jeste v tomto a samozrejme dalsi tisice v pristim roce!
Pepik
tak já zatím byl jezdit jen v úterý na chvíli a od té doby jsem spíš pod peřinou s čajem...ale v neděli má být o něco lepší počasí, tak vyrazím...dnes jsem byl na trati a podklad není promrzlý, takže podmínky téměř ideální
Vjetrnik napsal:
tak já zatím byl jezdit jen v úterý na chvíli a od té doby jsem spíš pod peřinou s čajem...ale v neděli má být o něco lepší počasí, tak vyrazím...dnes jsem byl na trati a podklad není promrzlý, takže podmínky téměř ideální
to Alda: dobrý bahno...
co furt děláš pod tou peřinou?aby jsi nedopadl jako já
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
To Pepik: Se obavam, ze helmu, ktera se nebude mlzit pri teplotach okolo 0 (dneska spis pod) budes shanet tezko. Jistou variantou byly velke helmy s vlastnim oddelenym deflektorem, vypadalo to jako dychaci maska stihacich pilotu, ty se nemlzily 100%, ale jsou urceny na snezne skutry a na moto se moc nehodi, hlavne diky sve hmotnosti a aerodynamickym vlastnostem.
Jinak dnes jsem najel asi 80km a stacilo poslednich 20 uz jsem videl pred ocima varici grog...
GS 1200 R Adventure
Pepik napsal:
Ahoj,
upgradoval jsem z Transalpa 650 na 1200 GS 24. listopadu, tedy pred mesicem a ke 40k, se kterymi jsem ji koupil, pribylo dalsi 1,5k. Naposledy jsem byl 23. zene pro kytku k svatku (Eva), ktera to prezila (kytka) 30 km zpet v bocnim kufru.
Zkratka, jedit se da. Dokonce, kdyz neni vrstva snehu nebo namrzajici dest, prijemneji, nez v lete, kdy se clovek (pokud se ma rad a jezdi oblecenej) poti jak dvere od chliva.
Jen bych uvital doporuceni na helmu, ktere se ani v techto teplotach nezamlzuje zaklapnute plexi. Mam Shark s jednovrstvym plexi a musim jej mit stale lehce pootevrene. Odvetravani u ni funguje az pri rychlosti nad 100km/h.
Zitra jedu zas, tak doufam, ze si budu moci s nekym pokynout ...
Stovky krasnych kilometru jeste v tomto a samozrejme dalsi tisice v pristim roce!
Pepik
Budeš se divit,ale nejlíp se mi osvědčila otevřená krosová helma+brýle+šátek na puse+kukla.Krosové brýle se nemlží,protože si do nich nefuním a celkově není vůbec žádná zima.Je to sice k nevíře,ale funkuje to skvěle.
Já mám odzkoušenou SHOEI Multitec od Ježíška s použitím shoei-chránič nosu a pin-locku a SUPER-mlžila se jen,když jsem stál. Jinak Multitec na e-bay za 355 eur vč. poštovného!(kup hned)
Jezdím o svátcích jak to de dneska sem vyjel o -2st.Jinak jezdím Povodí Moravy,tak 4-5hodinové průzkumy mapuju terén,brody sou tu taky.Prostě superJinak juknite enduro.banda.cz