Měl by to být kluk, ale víš jak to je... dokud mi nepřinesou v porodnici kluka, tak tomu nevěřím. Kolegovi taky říkali jako mně, tatínku budete mít jasného chlapečka, no a pak mu v porodnici přinesli holčičku...
To víš, že bych chtěl kluka a od mala se ho budu snažit vést k motorkám, ale hlavně že bude dítě zdravé, jedno jestli kluk nebo holka...
Ale kluk by si mohl splnit za mne můj sen - Rally Paris-Dakar... a já bych mu mohl dělat aspoň doprovod...
KTM 1190 Adventure R
Shimanski či to bude chlapec alebo ďievča hlavne nech je to zdravé.Aj holka može jazdit dakar.Tie ženy nás poslednom čase vo všetkom zástupia.Už su lepšie jako mi.Ja som chcel prve dievča lebo je malá pravde podobnost že odejde z domu ked bude starši
Všem otcům a otcům-čekatelům a jejich partnerkám hodně zdraví a štěstí. Jen nepropadejte falešné naději, že nám děti budou vydělávat na důchod. Povinností rodičů je starat se oděti až do své smrti.
Pánové a dámy... chtěl bych Vám tímto hrdě oznámit, že dnes v 9:20 jsme si s ženou dali pod vánoční stromek ten nejkrásnější dárek na světě...
Jmenuje se Martínek, měří 51cm, váží 3190g a je prostě úžasnej...
Pokud by jste se chtěli na našeho benjamínka podívat, nějaké fotky a videjko jsem dal na naše soukromé stránky zde: http://www.simkov...tranky.cz/
Přeji Vám všem hezký den a svému synovi přeji do života jen to nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a lásku...
Upravil Geralt dne 18.12.2008 18:51
KTM 1190 Adventure R
Díky moc Vám všem.
Ještě nikdy v životě jsem nebyl tak dojmutý a zároveň tak pyšný, jako když jsem ho poprvé uviděl...
Celý ten závěrečný akt porodu, kdy se dítě dere na svět je neskutečná směsice pocitů a ačkoli si to člověk představoval, až při samotném porodu pozná, že tohle si opravdu představit nelze, to člověk musí zažít...
A musím říci, že svojí ženě budu do smrti vděčný za to, že v takových útrapách přivedla na svět naše dítě, smekám před ní
Upravil Geralt dne 18.12.2008 19:06
KTM 1190 Adventure R
Shimanski gratulujem a prajem hodne štiasťia vám všem.Bol si u porodu.Ja som bol a najprv mi nič nebolo a potom som sa do toho vžil jak tie ženy musia trpet a bolo mi zle ale nenechal som si to ujsť ten krasny zážitok
Shimanski moc gratuluju!Uz se mi to taky blizi.A chceme taky Martina.Tak si nemysli,ze se opicim!Uz to mame nejakou dobu vypsane v papirech!Tak si to pekne uzivej se vsim vsudy!Jo prijemny vyspani.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!