tenhle očesaný model vůbec nebyl v české distribuci, a vzhledem k nástupu nové modelové řady, už ani nebude, což má jednou nevýhodu že reklamace a záruku v Čr neuplatníš, a pokud to v Čr někdo nabízí tak je jen na něm jak si to pořeší.. ja bych si spíše počkal na vyprodej FxMC ke kterému jistě dojde, pokud bude mít dovozce na skladě zásobu.
Když koupíš venku tak samozřejmě řešíš záruku u svého prodejce..
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Machane napsal:
Zdar... tak já se teda podělím o zkušenosti na toto téma. S kamošem jsme ve středu dopoledne v 8:30 objednali Interphone Fbeat tzn dvě sady. Zaplaceno kartou, okamžitá reakce ze strany prodejce, zboží na skladě a připraveno k vyzvednutí DHL-kem v Římě. DHL vyzvedla v 17:30 a doručeno do vlastních rukou druhý den, tj.ve čtvrtek v 13:30 v Praze. Podrobné a okamžité informace o pohybu zásilky na webu DHL. Fofr neskutečný, zboží bez poškození, vše funkční a my velmi spokojení. Za mě pohoda.
Mám tutéž zkušenost. Včera jsem objednal v 8.00hod a dnes v 11.30 jsem měl zboží doma.
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
Mate někdo zkušenosti s kominaci F5MC a Fbeat ?? Jde mi hlavně o to jeslti se pak připadně Fbeat připojí do konference s více jezdci ? Sam takový dosah nemá ale v režimu konference by to přes ten F5Mc jit mohlo ne ?
Přijde mi to jako lepší než kupovat twin sadu F5Mc kdy stejně muj baťužek nikdy sam nepojede..
A ještě jedna otazka - Maji interkomy v CZ jako jazyk češtinu nebo to komunikuje jen v EN ? (Anglicky umim takže to mi až tak nevadí)
To vypadá zajímavě... jak je to v případě reklamace?Taky budu řešit interkom, jen čekám na ty nové modely co se z nich vyklube..a pak uvidím. Nevíte někdo kdy bude ke koupi ten nový nástupce F5MC?
per aspera ad astra
No co mi bylo řečeno na výstavě tak žádná zásadní změna oproti F5mc nebude.. Spis jen jiné nabíjení (klasická micro USB s podporou rychlonabíjení), jinej design a jiné ovládání cena twin sady (nové) je 14tis.. Od kdy bude jsem se neptal
Magmar napsal:
No co mi bylo řečeno na výstavě tak žádná zásadní změna oproti F5mc nebude.. Spis jen jiné nabíjení (klasická micro USB s podporou rychlonabíjení), jinej design a jiné ovládání cena twin sady (nové) je 14tis.. Od kdy bude jsem se neptal
Tak pokud jsem dobře rozuměl na výstavě od chlapíka co nám tam k těm F5 dělal přednášku,tak říkal počkejte dva měsíce než bude nová verze a pak ty F5 budou levnější .....
Bude v prodeji od června a jedna z výhod oproti F5MC bude o hodně delší výdrž baterie a rychlonabíjení 80% za 1 hodinu. Mě v Brně doporučovali počkat na něj, než kupovat F5MC, který bude slevněný.
Jara Cimrman napsal:
Já mám na mysli obyčejnou drátovou variantu ale spíše něco vyzkoušenýho a spolehlivého. Pročítám net ale moc recenzí jsem nenašel. Díky. J.C.
Mám několik let toto a krom omezení že jsi připojen drátem,tak ok. jen u verze s rádiem ten příjem nic moc, je třeba občas přeladit na jinou stanici (ale zase stačí zmáčknou jeden čudlík a přeladí se sám automaticky) sám ale rádio nevyužívám .... je to myslím na tři monočlánky ale ty mi v tom vydrží dobré dva roky !!! Jinak i při 130km/h na já kdysi na banditu S , V-Stromu, v tuto dobu bmw s batohem super,a dokonce žena na SV-650S třeba přes PMR vysílačku se mnou taky spokojenost. A za tu cenu .....
O hodně delší? Nevím co ti říkali ale mě ta paní řekla 15h oproti 12h.. Což mi přijde naprosto dostatečné když můzes mít případně připojenou zároveň i powerbanku. Jinak baterie a rychlonabíjení mi nepřijde zase takový rozdíl abych za to (odhadem) 2tis priplacel.
Ještě mi někdo napište jeslti jsou ty menu v interkomu česky a nebo je to všechno v angličtině..
No v dnešní době ani telefon nevydrží celý den takže v tomhle bych takový problém neviděl.. Ted jezdím se stařičkou F4 a ta nám s batuzkem zvládá 8-10h bez problémů taky což bohatě stačí..
Jako cena pěkná, ale z té Itálie mám za tu cenu F5mc i s Fbeat což mě vrací znovu k otázce : jsou menu v interkomu česky? Zvládne F5Mc propojit i Fbeat do konference na delší vzdálenosti?
Magmar napsal:
Myslím že je na něm zezadu napsáno F3XT ale nejsem si jistý.. Až budu doma z práce tak se podívám
Je klidně možné, že existovalo víc verzí - vím určitě o verzi na bázi F2 určené pro skútry. Tady se to nikdy neprodávalo.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Objednal jsem si taky interkom z Itálie, nechtělo se mi čekat na novou F6, tak jsem vzal tento http://motointerc...shoei.html a super mohu doporučit. Přístroj jsem objednal ve středu v 21:10, online zaplatil, ve čtvrtek 9:35 mi přišel mail že přístroj odeslali a v pátek 8:27 mi byl přístroj přes DHL doručen. Pěkná cena a dodání z Říma rychlejší než kdybych to bral z českých e-shopů. Přístroj je samozřejmě plnohodnotný a s českou lokalizací, pouze chybí český návod (dá se sehnat online v PDF) a složitější eventuální reklamace.