pár pěkných fotek bych taky našel, ale nějak se nemůžu poprat s jejich vložením sem. Mám ale střední kufry s výřezem a super. I přes kufry je to pořád užší než řidítka, takže paráda.
Upravil slava GSA dne 12.11.2015 17:21
Michal80 napsal:
Ahoj a dokáže někdo udělat ty držáky na 1100gso v nabídce jsem to nenašel?!možná Bartus...
No symetrické nosiče sedí jak na 1100 tak na 1150, kotvící body jsou stejné i u lomených, takže by to mělo pasovat.
Pokud by byl zájem, můžu zaslat na odzkoušení. jen si nejsem jistý, zda tam je stejně výfuk u těch 1100.
Ale ne vzdy chces mit symetricky kvuli sirce. To vykrojeni na vyfuck je podle me super, protoze budto tam das mensi kufr a nebo s vyrezem a naskladas tam toho jeste vic. O plastacich se ani nebavim...
Proc bys daval mensi kufr? Klidne dam ma kazdou stranu stejny...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Ahoj, já mám na svém 1150GS EVO3. Jde ti sice o EVO4, ale princip je stejný. Zvolil jsem symetrický nosič a variantu se středním objemem kufrů. Šířka motorky s nasazenými kufry je plus mínus stejná, jako mám šířku řidítek (myslím 105 cm). http://www.motork...ddid=49561
Jo a zapomněl jsem... Kufry jsou naprosto skvělý. Sice mají zúžený vstupní prostor kvůli prolisům na víko, ale dá se s tím naučit. Používám origo BigHusky tašky a není problém. Výhoda je zase v tom, že okraj víka pasuje s tělem kufru.
Ale ne vzdy chces mit symetricky kvuli sirce. To vykrojeni na vyfuck je podle me super, protoze budto tam das mensi kufr a nebo s vyrezem a naskladas tam toho jeste vic. O plastacich se ani nebavim...
Proc bys daval mensi kufr? Klidne dam ma kazdou stranu stejny...
Jo, ale kdyz das s vyrezem, nebude to proste tak siroky jak kdyz das na obe strany stejny kufr
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Miliny napsal:
Ahoj, já mám na svém 1150GS EVO3. Jde ti sice o EVO4, ale princip je stejný. Zvolil jsem symetrický nosič a variantu se středním objemem kufrů. Šířka motorky s nasazenými kufry je plus mínus stejná, jako mám šířku řidítek (myslím 105 cm). http://www.motork...ddid=49561
Presne tak, moje rec! Symetricky jsou nejlepsi, navic EVO3 jsou fakt nejhezci kufry ze vsech! Ale bacha na litry uvedene prodejcem! Pro priklad stredni kufr 42l ma rozmer 44x38x24cm. Pokud jsem na geometrii na zakladni skole nechybel, dava mi to cca 40l pri pravidelném kvadru, kdyz odectu zkosene hrany řekneme 38l. Ale BH neni jediny vyrobce, ktery si cuca objem svych kufru z prstu... Kazdopadne kufry dela suprovy, o tom zadna a jak jsem rekl EVO3 jsou pro moje oko TOP!
Miliny napsal:
Nevím jak na 1150GS, ale na 12ADV mají řídítka 93cm jestli se nepletu. Divil bych se, kdyby na 1150 měli metr. Takže to už je nějakých 12cm rozdílu a ono se to nezdá, ale např. při proplétání kolonou je to už celkem dost. Já jsem zastánce toho, že kufr má co nejmíň vyčnívat. Takže já bych raději pořídil s výřezem. Na to co nepoberu do kufrů mi slouží rolka vzadu, která mi nedělá vůbec žádný problém.
Miliny napsal:
Nevím jak na 1150GS, ale na 12ADV mají řídítka 93cm jestli se nepletu. Divil bych se, kdyby na 1150 měli metr. Takže to už je nějakých 12cm rozdílu a ono se to nezdá, ale např. při proplétání kolonou je to už celkem dost. Já jsem zastánce toho, že kufr má co nejmíň vyčnívat. Takže já bych raději pořídil s výřezem. Na to co nepoberu do kufrů mi slouží rolka vzadu, která mi nedělá vůbec žádný problém.
naprcccs napsal:
Ja mam s výřezem viz foto v 1. příspěvku, řeči o tom, ze se tam člověk nesbali nechápu... ja se tam sbalil na 7 měsíců
BH a Bartus mohu jen doporučit, kdybych je nemel ověřené tak sáhnu jinam.
Nerekl jsem, ze se nesbalis! Jen, ze kazdej patvar ubira na schopnosti dobre tam vse poskladat, to mi nikdo nevymluvi... Najde se tu 100 lidi, ktery na EVO4 s vyrezem nedaji dopustit. A pak se tu najde dalsich 100, ktery budou chvalit EVO3 bez vyrezu. Kufry BH jsou super, o tom zadna, taky je tu chvalim! Jen by se meli naucit pocitat objem...
Jinak stastnou cestu, budu tu Vasi dobrodruznou cestu s velkym zajmem sledovat!