wladzimier- zřejmě ti poslali IBAN. Vice http://www.bankov...kody-bank/
Musíš zadat jako ZPS (zahraniční platební styk).
Upravil GSPETR dne 30.12.2015 17:41
Já to tak kdysi kupoval. Potřebuješ IBAN a BIC (SWIFT) Obojí ti uritě pošlou. Já jsem jim napsal a obratem mi oboje poslali. Platba proběhla a já za 4 dny měl rám doma.
Nakonec jsme nemuseli moc šponovat, jen mi přislo že přehodili U profil ( co se šroubuje na motor v předu) jen jsem zabrousil dva rohy a docela pěkně se spasovaly ale potrápil chyt z pod motoru na pravé straně, tam se musel šponovat na díru, jinak jsou pěkný doufám, že funkčnost neozkouším
Mam na me 1150 i s hornim dilem naprosta spokojenost parkrat uz hapala a vse pobral ram taky jsem si nechal udelat brasny a vse super. Letos jsem nandaval to same i s vrchnim na kamošovu 1100 a taky ok jen byly čepy moc nastříkane ale uprava trvala cca 15 minut brašny už se mu taky delaj. Oboje jsem kupoval přes Aukro a pohoda ten jeho jsem napsal anglicky na mail vyrobce i jakou chci barvu a on to tam do tydne vystavil. A pokud se takovahle trubka ohne tak ze by zmackla nadrz tak si ani nechci predstavit co by to udelalo s motonadrzi bez ramu. Pa
Franta1976 napsal:
Mam na me 1150 i s hornim dilem naprosta spokojenost parkrat uz hapala a vse pobral ram taky jsem si nechal udelat brasny a vse super. Letos jsem nandaval to same i s vrchnim na kamošovu 1100 a taky ok jen byly čepy moc nastříkane ale uprava trvala cca 15 minut brašny už se mu taky delaj. Oboje jsem kupoval přes Aukro a pohoda ten jeho jsem napsal anglicky na mail vyrobce i jakou chci barvu a on to tam do tydne vystavil. A pokud se takovahle trubka ohne tak ze by zmackla nadrz tak si ani nechci predstavit co by to udelalo s motonadrzi bez ramu. Pa
je to asi jako s deformačníma zónama na autě. Tzn. trubka by se měla ohnout a pobrat část nárazu aby všechna energie nešla do konstrukce motorky. Čím bytelnější neznamená vždy tím lepší. Nebo ne? Nemluvím samozřejmě o tom když to spadne ze "stojánku" Ono vyměnit jetou nádrž za 4 litry může být ve výsledku mnohem levnější.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Bumby napsal:
Tak to je přesně jako u nás. Ten spodní úchyt nás taky trápil, teď už si to sedlo a není problém.
Ahoj. Prosím jde ten spodní rám namontovat bez úpravy (řezání, vrtání) šusplechu pod motorem na 1100 GS ?? Nebo nějaké foto, kde to je vidět detailně ? Díky.
Bumby napsal:
Tak to je přesně jako u nás. Ten spodní úchyt nás taky trápil, teď už si to sedlo a není problém.
Ahoj. Prosím jde ten spodní rám namontovat bez úpravy (řezání, vrtání) šusplechu pod motorem na 1100 GS ?? Nebo nějaké foto, kde to je vidět detailně ? Díky.
To fakt nikdo nemá spodní padáky Heed s origo šusplechem ??
Když jsem sundala kryt, tak byli namontovany dva... Jeden "větší" byl zahnutý z čela na motor a druhý "menší" který byl jen pod motor... S tím velkým to tam asi nenamontujes, ale s tím menším bez problémů... http://www.motork...09262.html
tento je ten "malý" s tím by jsi neměl mít problém
Upravil wladzimier dne 26.07.2016 20:03