Tak je to jasný mám 21. Teď se musím jenom rozhoupat a objednat. Od koho jste to objednávali, já uvažuju HPN. Dá se to vzit od někoho v ČR? Taky jsem pochopil že se mění jenom jedno kolo což mi není úplně jasný jak udělali na stejným průměru míň zubů. No vidim ze prevodovkach mám jiste mezery ve vzdělání Každopádně díky za rady kluci.
máte někdo zkušenost s objednáváním od HPN? Já jsem tam poslal už dva maily a vůbec mi nereagujou. Už jsem to chtěl objednat před vánocama a nic.
Dejte vědět díky.
máte někdo zkušenost s objednáváním od HPN? Já jsem tam poslal už dva maily a vůbec mi nereagujou. Už jsem to chtěl objednat před vánocama a nic.
Dejte vědět díky.
S HPN ne, ale pro ně je to asi nezajímavé,
zkus https://www.bmwbayer.de/de/Zahnrad-langer-5-Gang-mit-X
ti reagují okamžitě a spokojenost.
(pohlídat si která špajska, posílám odkaz na mono....).
Tak poskladano, a kratce projeto. Prvni dojem me mile prekvapil, ujel jsem jen cca 10km okolo domu, ale rozdil jsem poznal hned, takze zatim spokojenost. Jak bude pocasi a trochu casu tak to projedu poradne a jeste upresnim dojmy. No a uvidim po sezone jestli pujdu i do rychlejsiho koncaku.
Prave jsem se vratil z Polska a musim rict ze rychlejsi petka rozhodne stoji za to. Bezne jsem jezdil za 5,5-5,7l Po vymene kolecka jsem se dostal na 4,9l takze uz jenom z tohoto hlediska to smysl ma. Motorka to zvlada uplne v pohode porad je tam dostatek vykonu. Nad rychlejsim koncakem taky porad premyslim, ale je to jeste ve fazi rozhodovani. Takze za me rychlejsi petku muzu rozhodne doporucit.