BURE napsal: Přesně tak! Zabezpecovat to ma cenu jen pro pojistovnu. Kdyz nemas pojistku proti kradezi, jsou to vyhozeny prachy...
Co je tím maximální zabezpečením myšleno? Já parkuji (parkoval) před barákem, motorka řetězem ke sloupu. Má to pojišťovna nějak přesně definované, jaké zabezpečení musí být překonáno, aby pojištění bylo uznáno?
schrek napsal:
nemusi mit vubec nic, staci zamknuty riditka, diky vyssi mu zabezpeceni jako, alarm, zamek , druhej zamek, GPS atd dostavas slevy na pojisteni
Jak dokazes, pojistovne, ze tam mas, resp. si mel v dobe odcizeni tohle vsechno naveseny?
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
schrek napsal:
nemusi mit vubec nic, staci zamknuty riditka, diky vyssi mu zabezpeceni jako, alarm, zamek , druhej zamek, GPS atd dostavas slevy na pojisteni
Jak dokazes, pojistovne, ze tam mas, resp. si mel v dobe odcizeni tohle vsechno naveseny?
Ono více měně všechny tyhle srandy ti udělaj slevu tak nula půl. Jediný co se počítá víc, tak je sherlog atd a u něj chtějí třeba aktivní smlouvu.
schrek napsal:
Ono více měně všechny tyhle srandy ti udělaj slevu tak nula půl. Jediný co se počítá víc, tak je sherlog atd a u něj chtějí třeba aktivní smlouvu.
Me kotoucak s alarmen a abus velkej zamek, jeden ridic a autorizovany servis udelalo cca 3800 slevu. takze nevym z ceho vychazis ty?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
auto a motorka je neco uplne jinyho to nemuzes srovnavat i program je jinak nastavenej
Čeština můj koníček
Vždycky mi vrtalo hlavou, jak tohle v praxi funguje. To při sjednání smlouvy člověk předkládá zakoupené zabezpečení? Vždyť většina těchto smluv se v dnešní době sjednává Online
ne jak jsme psal jiz vyse, jednak pojisteni motorky sice online udelas , ale pak ji nekdo prijde prohlidnout zda je opravdu oki atd. a v pripade kradeze predlozis ze jsi mel zakoupen ten a ten zamek , nainstalovany to a to slevovani atd.
u auta kdyz jim reknes ze mas zamykani zpatecky dostanes slevu a vripade odcizenimusi prokazat ze zkutecne bylo nainstalovano
jiank jen takovy info, pojistovna muze odmitnout plnit pokud nepredlozis dva original klice od vozidla , kolegovi se to stalo
Čeština můj koníček
schrek napsal:
ne jak jsme psal jiz vyse, jednak pojisteni motorky sice online udelas , ale pak ji nekdo prijde prohlidnout zda je opravdu oki atd. a v pripade kradeze predlozis ze jsi mel zakoupen ten a ten zamek , nainstalovany to a to slevovani atd.
u auta kdyz jim reknes ze mas zamykani zpatecky dostanes slevu a vripade odcizenimusi prokazat ze zkutecne bylo nainstalovano
jiank jen takovy info, pojistovna muze odmitnout plnit pokud nepredlozis dva original klice od vozidla , kolegovi se to stalo