Když se to udělá pořádně, tak se ta chvilka celkem slušně natáhne (uděláš z nich skoro nové) a je to mnohonásobně levnější, než investice do nových.
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Sete napsal:
I origo tlumiče je možno v pohodě repasovat a kdo z těch fotek v inzerátu pozná, že u této motorky tomu tak ještě nebylo, tak je to u mě borec jaxviňa.
Je to sice jen dedukce ale v inzerátu je napsanej kdejakej prd ale o tlumičích ani slovo..a když by někdo kvalitně repasoval tlumiče tak by i vyměnil pružiny které by už po těch km byli dost utahané..na to to taky nevypadá. Tož tak.
A to že jsou tlumiče po smrti poznáš i na té silnici...v kdejaké hrbolaté zatáčce kterejch je u nás kopa..
Je to jen můj názor ale myslím že základ by měl bejt motorka v perfektním technickém stavu..
per aspera ad astra
kubas napsal:
... ale myslím že základ by měl bejt motorka v perfektním technickém stavu..
S tím samozřejmě souhlasím. Na té motorce může být daleko víc problémů, než zrovna tlumiče a ty můžou být zrovna ok, nic víc jsem tím říct nechtěl. Nebo může být naprosto v cajku. Je myslím zbytečné tady vymýšlet, co je URČITĚ v p.deli, když tu motorku nikdo na vlastní oči neviděl a servisní dokumentaci v ruce neměl. V inzerátu píšou: "Poctivě servisovaný motocykl ( Servis pouze BMW Motorrad ), s kompletní servisní historií! Vše doloženo." - z toho já tedy nepoznám, že je například dělán repas koncáku, ale tlumičů ne... Chce to prostě vidět motorku, dokumentaci, projet se a pak může někdo říct, že to a to je po smrti.
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
A je to tu zase. Po nehodě koukám po novém Advíkovi. Sice už je v garáži jedna oranžová mrcha, ale nějak mi ten velký krám od BMW přirostl k srdci...
Otázka zní, zní někdo tenhle stroj? Samozřejmě se pojedu podívat, ale pokud má někdo bližší info
Ahoj, tak po pár letech zvažuji návrat k BMW. Oranžáda se nějak neosvědčila a nic jiného u mě nepřipadá v úvahu.Chci se zeptat, zda někdo nezná tuhle motorku?Nebo je to někoho odtud?, https://www.motor...81245.html
Samozřejmě se pojedu podívat, ale třeba motorku někdo zná a dá info dopředu.
Díky Lukáš
Upravil Resco dne 25.08.2020 19:40
Když nejde o život, jde o houno.....