Tak na podobnou akci už nemám šanci do konce života našetřit. A i kdyby, už bych to pravděpodobně nedal fyzicky. Takže vám přeju hodně štěstí, pevné zdraví a pokud můžu být nějakou svou trochou k užitku, tak vám rád pomohu. Když já nemohu, o to víc hltám příběhy těch, kteří mohou a chtějí.
Doufám, že o sobě dáte občas vědět.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No, co k tomu dodat. Hodně štěstí. Ale něco přece. Mám kamaráda, co odjížděl se svojí přítelkyní na nikde moc nepublikovanou cestu kolem té naší koule. Nikam nespěchali, peněz relativně dostatek a času na takové cesty dvě. Jenom že ouha, při té přehršli času si hráli s čertem a dáma nám přišla do jiného stavu a cesta byla po necelém roce (plánovány tři) ukončena. Z toho je jasné, že na tak dlouhou cestu se ženou jedině s podvázaným a nebo autoerotika.
Upravil joe dne 18.12.2015 10:15
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Prodelali jsme vycvik prvni pomoci, snad ho nebudeme potrebovat v praxi. Precist o nem si muzete na nasem blogu http://www.jedemk...lezitejsi/
Upravil vojta dne 26.12.2015 22:10
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Ahoj,
už se nám to blíží
Přikládám takové organizační info. Někteří z vás se s námi chcete rozloučit než odjedeme a my s vámi taky. Proto
Pátek 15.4.2016
bude párty v Brně na přehradě Na Vinglu. Od 19hodin máme bloklou hospůdku. Je to taková Rozlučka ale néé se svobodou !!!
Sobota 16.4.2016
bude trošku slavnostnější odjezd z Náměstí Svobody v Brně. Vojta si dal tu práci a vyběhal papíry, zaplatil správní poplatky atd. a máme schválený vjezd na Svoboďák i s motorkama. Museli jsme se zaručit za pohodový průběh akce a ručíme krkem, že historická dlažba zůstane neposkvrněná od gum. Proto tato informace je jen pro vás a na FB o ní mlčme: PŘIJEĎTE NA SVOBOĎÁK NA SVÝ MOTORCE!!!!!
viz. YouTube Video
Supwe, na odjezd nebudu musim makat, ale den predem to snad zvladnu se ukazat
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já dojedu určitě a aj Vás kus vyprovodím. Akorát přemýšlím kudy na Svoboďák najet? Přes Kobližnou, nebo spíš přes Masarykovu od hlaváku?
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Tož dáme spicha na RobinOilu před Renocarem a pak můžeme pokračovat společně.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí