Keď som to prvý krát vydeľ na obrázku , no dajme tomu. Potom som to vydeľ na výstave no už to bolo horšie , prvé čo ma napadlo "mucha puk", je to len moj pohľad. Mal som možnosť na tom v lete jazdiť , prvé čo ma prekvapilo boli rajdy , pripominalo mi to cruiser , motor taký zvláštny , podla mňa netahal moc od spodu ako som čakal brzdy na tú váhu tiež nič moc. Jediné čo bolo pozitývne bola ergonomia posedu , ochrana pred vetrom a celkom dobra ovládatelnosť .
bmwivo napsal:
...víš, tak nějak si nemyslím, že vše co nemá modrobílý znak je špatné, mám svoje GS taky rád, ale pár nedostatků jsem za ty leta taky našel.Najezdil jsem 60tkm na XT 600 a nepoznal jsem problém, na XJR 1300 asi 30tkm a taky bez chyby a proto bych nikdy neřekl, že MotoGuzzi je paskvil, nic ve zlém, ale vše co se nelíbí nemusí být výše uvedené, jezdil jsem na ní a musím říci, že jsem si to taky užil. Mám na své 1150 GS najeto 100tkm a prostě bych ji nevyměnil, ale ty myslím máš už kapotu na cesťáku, nebo ne?? ( Bigr, RT)?? A nikdy bych Ti to nehaněl, i když se mně nelíbí.
Já to nehaním,jen říkám,že se mi to prostě nelíbí. Italové dokážou dělat moc líbivej design,ale tohle se jim prostě nepovedlo.
Taky neříkám,že co nemá modrobílý znak je špatný. Já osobně dorazil k BMW na křídle (4xHonda) a jsou další,které bych klidně mohl mít. Ať si kždej jezdí na tom,co se mu líbí já mu to neberu. To jsi mne špatně pochopil...
Jo a RT nevlastním. Asi jsi si mne s někým spletl.Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Já bych ještě počkal s plivancema na tuhle motorku.Čas ukáže nakolik je to životaschopné.Design je věc názoru a co já osobně oceňuju,je snaha vyslyšet námitky zákazníků nebo testerů z časopisů,protože pokud si vzpomínám,nemožnost použití mimo cesty a rozměr pneu vzadu byla častá výtka.Nechystám si ji pořídit,ale mám radost z každého podobného počinu.
Měl jsem možnost se na Stelviu svézt. Sice jen 50km, ale takový letmý obrázek jsem si o něm udělal.Brzdy jsou opravdu dost slabé, motor nejde od spoda a lehce mě brněly ruce. Co se týká těch dobrých dojmů, tak dobře ,,padne do ruky" a je výborně ovladatelné a vcelku pohodlné. Motor má super zvuk a od 5000 ot. to je teda mazec. Má něco do sebe a člověk by se s ním určitě nenudil, ale na cestu např. na Ukrajinu bych do toho teda nešel. I kvůli nádrži, která má 18l a to je setsakramentsky málo.