Uplně bych nesouhlasil. Mám špatnou baterku koupím druhou a zjistím že mi vybíjí modul ZFE. Někdy není špatné nejprve přemýšlet, pak se třeba zeptat a pak konat.
Nezapoměň si proměřit jestli ti ta chytrá opravdu nabíjí, aby jsi nekupoval brzo další.
Waltr napsal:
Uplně bych nesouhlasil. Mám špatnou baterku koupím druhou a zjistím že mi vybíjí modul ZFE. Někdy není špatné nejprve přemýšlet, pak se třeba zeptat a pak konat.
Nezapoměň si proměřit jestli ti ta chytrá opravdu nabíjí, aby jsi nekupoval brzo další.
Napsal jsem - vadná baterka(ne vybírá která jde nabít) tzn. Stejne potřebuji novou.Koupim novou- a pak mužů zkoušet a měřit...
Stím premyslenim souhlasím a zejména s logikou což Ja považuji za viz. vyse...
No a já se možná blbě zeptám,ale pokud mám na moto orig.alarm a odpojím (téměř) vybitou baterku od motorky abych ji dal dobít mimo motorku,nespustí se alarm motorky právě k vůli tomu že to pozná toto odpojení zdroje ? Já měl kdysi na suzuce alarm který měl svou baterii,ale ten byl připojen i k baterii motorky (asi k vůli nabíjení baterky alarmu) no a když se mi vybila baterka z motorky (kterou jsem následně měnil) tak po odpojení se ten alarm automaticky spustil ! Sranda byla v tom ,že i když jsem ho vypnul tak po chvilce zase začal houkat :-) tak jsem musel fofrovat připojit novou baterku abych to nemusel poslouchat :-) !