hmmm tak to je zajímavý.Jediný,co mě jako lajka napadá,jestli není možný vychýlit zadní kolo špatným dotažením kyvky,ramene a koncovýho převodu
Ale vzhledem k tomu,že to je rozdíl "jen" 7,5mm,tak to by asi mohlo po pádu povolit,aniž by to ještě prasklo.Já myslel,že jsi to "naměřil" okem...to už by byla fakt haluz
Upravil Mr GS dne 07.03.2016 19:57
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Me bawo taky zataci do práva, ale i ostatní motorky co mám taky. Například pribrzduje trošku kotouč, ložisko v právo je trošku horší. Takhle jsem minulej rok hledal chybu na tenerce a nakonec jsem to nechal měřit. Přísahal bych že to je do áčka celá mašina a byla v minimálních tolerancich výroby krásně rovná. Nakonec to bylo v zadním prepacku a chodili hůř přední brzdy.
Kluci moc díky za názory. Ale než jsem se rozhoupal tak strejda Moučka prodal obě dvě.
Tak nakonec to vypadá že v pátek si pojedu pro GS Adventure z JJ Moto. Dneska jsem tam byl a kluci na mě působili uplne super dojmem. Sice jsem si musel půjčit prachy ale snad nebudu litovat
100bubu napsal:
Koukni na motorkari.cz je tam peknych kousku. Pokial mas obmedzeny rozpocet tak by som pozeral po 2007 na 2008 je to 30tis navyse. Ked nizsi rocnik tak kup to rovnou z dratami a kuframy.ako napr:
Klidne tam s tebou zajedu, robim nebo bydlim kousek. Kdyby sis to domluvil na zitra dopoledne, tak pristavim na porovnani svoju Getrudu... Muzu na to s tebou mrknout, ale nejsem si jist, jestli ti to bude k necemu, bo jsem spise laik s 20k km na ucte... :-)
Upravil Dejvidek dne 18.03.2016 11:21