Když to se nabízelo. Já musel.... Padáky jsou samozřejmě taky pěkný. To je samovýroba nebo kupovaný?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
touratech - myslel jsem, že firma TT vyzkouší všechno co dodává, ale TT padáky jsou celkem vopruz - u některých typů BMW !? se levý padák dotýká kyvky, takže jí pěkně odře. To jsem před instalací nevěděl, takže sem si jí ojebal. Na omluvu českého TT uvádím, že mi chtěli vrátit z fleku prachy a nebo nabízeli výměnu padáků... Co je horší - původně jsme si mysleli, že to je jeden vadný kus, ale bohužel se to opakuje, myslím že mi posladně milan z TT říkal, že už má kyvku taky odřenou. Já si vybral variantu, že dostanu slevu, a nějak to na tu motorku nabastlíme, což jsme s pomocí TT nějak udělali. Už kyvku neprasí.
Tolik negativa. Teď pozitiva:
TT padáky jsou na pohled pěkné, a nejsou masivní. To považuji za výhodu, protože nechci mít kolem GS soustavu lešenářských trubek.
Jelikož padám s motorkou velmi často, tak mohu celkem zodpovědně říci, že padáky vydrží opravdu hodně, i když jsou na první pohled takové "ne-masivní". Jistojistě je ale dobré si dát na válce kryty TT. Když si člověk lehne do šutrů, a padák se zapíchne, válec ze předu ránu nedostane, ale od zákeřně vystouplách šutrů se odřít může. A to nejen při pádu, ale i při otáčení okolo válce při vyprošťování.
Rozhodně TT padák nechrání nádrž a případy, kdy se motorka otočí nádrží dolu ze svahu. Už mám nádrž taky trochu upravenou
Dál se člověk dostane ke svíčkám, k ventilům, k alternátoru, aniž by je musel sundavat, což je taky výhoda.
Já mám sice 1200GS ale padáky mám od Hepco-Becker a jsem max. spokojený.
Prodává je zástupce v Praze, který to pošle klidně na dobírku..
Tady kontakt:
Attila Sárkány SA-MOTO-KOLO
Mlýnská 2
160 00 Praha 6 – Bubeneč
tel. 233 323 669, fax. 233 325 984
mejl: samoto@volny.cz
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Zmijone kde jsi tu fotku vyhrabal? To je 1100 GS s 41l nadrží a karbcema jo? Co to je za úpravu.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Je někde z Anglie podle tý hrozný STK na vidlici na jiný fotce v jinym vlákně. Co to je zač? Kdo na tom kde cestoval, nebo cestuje. Typoval bych Afrika????
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
nevim jen tak jsem na to narazil tak jsem to sem hodil je to odtud http://www.xrv.or...php?t=8994Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Jen takový dotaz, lze dat na 1150 GS padaky z 1150 R už jsem to na par motorkach vyděl a od sw-motechu my přijdou ty na R asi lepší http://www.evron....u.php&od=0
než tyto na gs http://www.evron....u.php&od=0
myslím že grog na té své 11 má taky spíš tyhle na R
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Myslím,že se mýlíš,mé padáky jsou origo na 1100GS.Musíš se pořádně podívat na foto.Stejné jsem ale na těch tvých stránkách nenašel,takže se už možná nedělají.Je fakt,že jsem je kupoval skoro před 4 roky.Pasovaly úplně přesně,ještě mám schovanej návod na montáž.Kupováno fa SUMOTO v Brně.
BMW R 1100GS vzor kačer