tonyp napsal:
Chlapi, asi si uplne nerozumime, neresim vibrace. Ty jsou u kazdyho 1-2 valu normalni projev. Ja resim, proc ta motorka na 4ce dela pod plynem vrum vrum, jako by smatlalo zadni kolo nebo co. Proste to pocita. A zrovna u takove blbe rychlosti kolem 60. Jedu mimo osadu 6, pohoda, vidim ceduli, odradim na 4 a pak kdyz jen lehce pridam- vrum vrum. stejna rychlost dam 3- nic, dam 5- nic. Co to doprcic je?? Pochybuju, ze na 4kovym kolecku chybi zub
Já mám 4. Kvalt hlučnější od koupě (70000km), prostě v záběru je slyšet.
Nic se netřepe, jen ten zvuk. (Najeto 200 000km)
Cau, tak to mne ani tak nevadilo. Ale ta sinusoida mne s*re!
1200GS 2007 bylo, LC 2014 bylo, LC 2015 aktualne
Takze problem vibraci se vcera vyresil bohuzel docela generalne, sundal mne jeden slepy pan, co se rozhodnul odbocit doleva a zkrizil mi cestu....
tonyp napsal:
Takze problem vibraci se vcera vyresil bohuzel docela generalne, sundal mne jeden slepy pan, co se rozhodnul odbocit doleva a zkrizil mi cestu....
No kur.va... Jak jsi na tom? A jak masina?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Celni naraz, auto hnuty na odpis, motorka predek napul neni, napul pokrouceny, dira v motoru. Mam akorat pocuchany obleceni, a narazeny kolena. Dneska lezim, majluju s kamarady a pojistovnou...
No ty kravo... Hlavne ze to takhle "dobre" dopadlo... A ze neni zacatek sezony
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ahoj Tony. Buď rád že máš naražený kolena! Mě potkalo to samé v půlce června 2 týdny před Albánií a skončil jsem i s naraženýma koulema. Ženská blikala doprava a odbočila doleva...
Neexistuje špatné počasí!
Chlapi diky za ucast. Ty motorku jsem me 4 mesice.. Po 10ti krasnych letech na vzduchaci jsem se odhodlal pro upgrade. ted je K.O. Pan jel proti slunci, vubec mne nevidel. Deformacni zona auta a GS predek udelaly svou praci. Za letu jsem taky nic nepotkal. Posbiral jsem se na obrubniku. Proste stesti v nestesti.
Ahojte. Mna tiez vybracie sr**y asi cezpol minulej sezony. Zacalo to robit tusim niekedy okolo 50tkm. Vyriesil som to vymenou kardanoveho hriadela ktrory som som zohnal uz pouzivany. Na tisichrane do zadneho sukolesia bola vatsia vola. Po vymene kardanu bola vola podstatne mensia a moto prestala vibrovat. V prilozenom linku je vidiet aka vola tam bola pred vymenou. Po vymene som to akosi zabudol natocit. Po nom este pridam video ako somnsa snazil natocit vibracie
mal som rovnaky problem ako je popisovany v uvode diskusie... ale mne tie oscilujuce vibracie boli citit na kazdom rychl. stupni pri cca 3tis otackach...
ale od vcera sa zda, ze problem s oscilujucimi vibraciami sa podarilo odstranit.
motorka bola na vacsom servise, menili sa vsetky naplne, filtre, kontrola ventilov a tak...
okrem toho sa prezuvalo na nove gumy, premazal sa kardan a vymenili zadne brzdove dosky.
bud premazanie kardanu alebo nove gumy pomohli a oscilujuce vibracie sa vytratili... dufam ze uz natrvalo
Tak se přidám se stejným problémem. Vrr nic Vrr nic, který je slyšet pouze pri akceleraci.
Dělá mi to na všechny kvalty.
Objevilo se to teď druhou jízdu. Pneumatika zadní je na ****, má čím dál víc ostré hrany, uprostřed 2.5mm, téměř na vymenu.
Dřív když byla v lepším stavu necítil jsem nic. Uvidíme až přezuju.
Upravil LC 1200 GS dne 28.06.2021 21:44
mne sa takmer stratili vibracie po premazani kardanu. Ale je nutne ho vybrat a premazat aj pri
prevodovke. Rozdiel dokonca citila aj manzelka ktoru vozim.
Po 32 tis som to mal uplne suche so zacinajucou koroziou.