MikeR1 napsal:
To Paul: Co znamená "přirozená ochrana inzerce"?
A kdo určí jaká cena je "podezřelá" ?
Když prodávají draze tak brečíme, když prodávají levně, tak brečíme....
Některým lidem to vadilo, ale většina inzercí se tady probrala v diskuzích a tím se nemálokrát přišlo na nějakou levárnu.
A podezřelá cena? To ti nepřijde divný, že bunda která normálně stojí 15 tisíc a je to letošní model se jako zázrakem prodává za 7 tisíc? (neberte mě zaslovo, nezkoumal jsem to na koruny)
A rozhodně nebrečím, jen se držím hesla "too good to be true"
Stewe napsal:
Tak GSA nejde z domu kvůli tomuto fóru, to bych musel bejt uplně na hlavu postavenej.
Byla to nadsázka je mi jasný, že ti vadí spíš skupina lidí co se kolem BMW začalo pohybovat, já tím chtěl říct, že je to všude stejný a blbci jsou všude
bmwgsa napsal:
v pořádku.. takže zboží má legální původ, je odkoupeno od insolvenčního správce, takže řádně probíhá účetnictvím a je tedy následně řádně zdaněno.. KOLIK z vás dostalo ke koupenému zboží daňový doklad??
je zvláštní, že se zrušil obchod, který nakoupil věci z kolekce 2016 a hned skončil..
Mám na to svůj názor ale budiž.. Když báchorkám o insolvenci věříte.. Kdo ví, jak probíhá prodej věcí z insolvence, dá mi za pravdu..
Moje řeč. A jelikož tady máme po dlouhé době hicksíka, použiju jeho oblíbené +1
No... tak jste si pobreceli a zivot jde dal... Nechces cist? Necti. Nechces kupovat? Nekupuj. Jednoduchy. Ze musite resit takovy kun*oviny ...
Upravil Kubrt dne 11.03.2016 18:43
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vjetrniku Vjetrniku
Ty si jednou tak strasne natluces hubu
Upravil Kubrt dne 13.03.2016 15:37
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dlouho jsem přemýšlela, proč se vlastně mám já či kluci co zakoupili zboží stydět či zpytovat svědomí.Vím, že toho na foru máte zažito již hodně, ale nemůžu se ubránit prosté myšlenky, která mi vyplynula z příspěvků v této diskuzi.
Nejsem trhovec ani chudák matka na MD co počítá před rodičovským příspěvkem plínky a odměrky sunaru (díky bohu za to), to jsem nikdy netvrdila. Nemám důvod zklápět hlavu a za něco se omlouvat či Vám něco vysvětlovat.
Spíše mi je líto kluků, kteří jsou tady jako školáci vyzýváni k pokání.
Znamená to, že si zakoupili levně zboží, které pro normální průměrné smrtelníky není finančně lehce dostupné, že miluji své motorky a hlavně BMW group méně či neupřímně? Zradili tak svou bmwmoto lásku, koníček? Ano BMW moto je v Čechách pro horní polovinu a starší verze jsou dostupné i pro lidi které patří k průměru.Každý si občas zajde do obchodu a třeba k narozeninám či Vánocům si udělá radost, ale nemůže si spousta lidí v dnešní době jít a koupit si novou výbavu na sezónu za desítky tisíc, protože např. jede s rodinou na letní dovolenou,zimní dovolenou, žena má své záliby, děti kroužky, v každé průměrné rodině se přeci bere zřetel na spoustu dalších aspektů.
Navíc sama mám vyzkoušeno ze své vlastní zkušenosti pokud přijde průměrný člověk do obchodu, prodavači si jej nejprve přeměří zda je vůbec cílová skupina prodejce a od toho se odvíjí i přístup (rozdíl přijet v 3 roky starém BMW voze a nebo pracovní dodávkou) . Ano BMW je "pro šlechtu" neznamená to, že i ostatní nemohou BMW obdivovat a mít rádi. Nevyzývala bych ke studu ty, kteří si udělali radost a vím, že někteří by si ji jen tak neudělali. Po pár osobních návštěvách kluků objektivně hodnotím.
Jste tu všichni přátelé a kamarádi spojuje Vás společná láska ke strojům BMW...
Ale po pár dnech jsem trošku zaskočená.
bmwprislusenstvi napsal:
Dlouho jsem přemýšlela, proč se vlastně mám já či kluci co zakoupili zboží stydět či zpytovat svědomí.Vím, že toho na foru máte zažito již hodně, ale nemůžu se ubránit prosté myšlenky, která mi vyplynula z příspěvků v této diskuzi.
Nejsem trhovec ani chudák matka na MD co počítá před rodičovským příspěvkem plínky a odměrky sunaru (díky bohu za to), to jsem nikdy netvrdila. Nemám důvod zklápět hlavu a za něco se omlouvat či Vám něco vysvětlovat.
Spíše mi je líto kluků, kteří jsou tady jako školáci vyzýváni k pokání.
Znamená to, že si zakoupili levně zboží, které pro normální průměrné smrtelníky není finančně lehce dostupné, že miluji své motorky a hlavně BMW group méně či neupřímně? Zradili tak svou bmwmoto lásku, koníček? Ano BMW moto je v Čechách pro horní polovinu a starší verze jsou dostupné i pro lidi které patří k průměru.Každý si občas zajde do obchodu a třeba k narozeninám či Vánocům si udělá radost, ale nemůže si spousta lidí v dnešní době jít a koupit si novou výbavu na sezónu za desítky tisíc, protože např. jede s rodinou na letní dovolenou,zimní dovolenou, žena má své záliby, děti kroužky, v každé průměrné rodině se přeci bere zřetel na spoustu dalších aspektů.
Navíc sama mám vyzkoušeno ze své vlastní zkušenosti pokud přijde průměrný člověk do obchodu, prodavači si jej nejprve přeměří zda je vůbec cílová skupina prodejce a od toho se odvíjí i přístup (rozdíl přijet v 3 roky starém BMW voze a nebo pracovní dodávkou) . Ano BMW je "pro šlechtu" neznamená to, že i ostatní nemohou BMW obdivovat a mít rádi. Nevyzývala bych ke studu ty, kteří si udělali radost a vím, že někteří by si ji jen tak neudělali. Po pár osobních návštěvách kluků objektivně hodnotím.
Jste tu všichni přátelé a kamarádi spojuje Vás společná láska ke strojům BMW...
Ale po pár dnech jsem trošku zaskočená.
Navíc sama mám vyzkoušeno ze své vlastní zkušenosti pokud přijde průměrný člověk do obchodu, prodavači si jej nejprve přeměří zda je vůbec cílová skupina prodejce a od toho se odvíjí i přístup (rozdíl přijet v 3 roky starém BMW voze a nebo pracovní dodávkou) . Ano BMW je "pro šlechtu" neznamená to, že i ostatní nemohou BMW obdivovat a mít rádi.
Pod to se podepisuju!
A poslední dobou, se mě zdá, kupujou BMW motorky hlavně "mastňáci" co nevěděj co s prachama a taky to tak na silnicích vypadá, že nevědí, co se sluší a patří...
A o tom kamarádství tady... No ...
Upravil Kubrt dne 14.03.2016 20:30
No já nemůžu nereagovat,prostě jsem takový.... :-) celkem souhlasím tady se slečnou (paní) já si svoje starší BMW taky koupil ze svých uškudlených peněz v práci jako zaměstnanec a jsem rád ,že ho mám. Nejsem (bohužel ? ) jeden z těch,co si můžou každou chvíli koupit třeba na firmu nové BMW , a vůbec mi nevadí si koupit levnější věci třeba kolikrát i od ťamanů! To, jestli jsou tyto věci kradené, nebo odkudkoliv mi je srdečně jedno protože jsem Čech :-) !!! Nechci nikoho urazit, ale neříkejte mi tady,že nikdo tady nekoupil levnější náhradní díl třeba na auto nebo cokoliv jiného,nebo to jste tady všichni vyhráli ve sportce ???
Komu se to prostě nelíbí,tak to nekupujte. A o mařži a cenách BMW se raději ani nebudu bavit ..... za ty ceny by to mělo být vše ze zlata.
Ještě by mne zajímalo,kde jsou ti,kteří si tam u slečny začali objednávat všechny ty věci,že tady nikdo nenapsal ?! Ještě mě napadlo,jestli by jste (podle některých tady) neměli udělat tyto stránky jen pro "vyvolené" .
Pokud teda bude někomu vadit že jsem Čech,nebo že mi je jedno od koho nakupuji,nebo prostě někomu tady budu vadit tímto mým vyjádřením,tak já se nechám tady odtud dobrovolně smazat .
Bob napsal:
[quote]bmwprislusenstvi napsal:
Dlouho jsem přemýšlela, proč se vlastně ......
Hezká slohovka,v seznamu členů jste registrováni jako nekomerční,profil prázdnej,můžete si ho vyplnit aby Vám bylo možno zavolat popř.www kde sídlíte,rád bych Vás naštívil mám zájem o zakoupení většího množství bmw garderóby Děkuji za odpověď.
Souhlas.
Ono je slusne se predstavit. Dotycny nebo dotycna to zatim porad neudelal. Takze si zatim myslim stale svoje.
Pája
zdenek1 napsal:
No já nemůžu nereagovat,prostě jsem takový.... :-) celkem souhlasím tady se slečnou (paní) já si svoje starší BMW taky koupil ze svých uškudlených peněz v práci jako zaměstnanec a jsem rád ,že ho mám. Nejsem (bohužel ? ) jeden z těch,co si můžou každou chvíli koupit třeba na firmu nové BMW , a vůbec mi nevadí si koupit levnější věci třeba kolikrát i od ťamanů! To, jestli jsou tyto věci kradené, nebo odkudkoliv mi je srdečně jedno protože jsem Čech :-) !!! Nechci nikoho urazit, ale neříkejte mi tady,že nikdo tady nekoupil levnější náhradní díl třeba na auto nebo cokoliv jiného,nebo to jste tady všichni vyhráli ve sportce ???
Komu se to prostě nelíbí,tak to nekupujte. A o mařži a cenách BMW se raději ani nebudu bavit ..... za ty ceny by to mělo být vše ze zlata.
Ještě by mne zajímalo,kde jsou ti,kteří si tam u slečny začali objednávat všechny ty věci,že tady nikdo nenapsal ?! Ještě mě napadlo,jestli by jste (podle některých tady) neměli udělat tyto stránky jen pro "vyvolené" .
Pokud teda bude někomu vadit že jsem Čech,nebo že mi je jedno od koho nakupuji,nebo prostě někomu tady budu vadit tímto mým vyjádřením,tak já se nechám tady odtud dobrovolně smazat .
Takže pokud by ti teoreticky někdo ukradl libovolnou věc a následně by si věděl, že se někde prodává s podezřelou cenou, tak by si ty kupce i přesto podporoval?
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
zdenek1 napsal:
Takže pokud by ti teoreticky někdo ukradl libovolnou věc a následně by si věděl, že se někde prodává s podezřelou cenou, tak by si ty kupce i přesto podporoval?
Vždyť píše,že je Čech....tzn. typickej...tzn. nevadí mu to,dokud se to neděje jemu ....standard
....tím nechci říct,že tady paní podezřívám ze zlodějny,jen mi vadí tady ti-nehas,co tě nepálí
Upravil Mr GS dne 14.03.2016 21:36
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
zdenek1 napsal:
Zatím jsem nekoupil (nebo nekupoval ) věc o které bych vědě,nebo byl přesvědčen že je kradená, jen nízká cena mne o tom nepřesvědčí ! A okradený jsem taky již byl ....
Navíc sama mám vyzkoušeno ze své vlastní zkušenosti pokud přijde průměrný člověk do obchodu, prodavači si jej nejprve přeměří zda je vůbec cílová skupina prodejce a od toho se odvíjí i přístup (rozdíl přijet v 3 roky starém BMW voze a nebo pracovní dodávkou) . Ano BMW je "pro šlechtu" neznamená to, že i ostatní nemohou BMW obdivovat a mít rádi.
Pod to se podepisuju!
A poslední dobou, se mě zdá, kupujou BMW motorky hlavně "mastňáci" co nevěděj co s prachama a taky to tak na silnicích vypadá, že nevědí, co se sluší a patří...
A o tom kamarádství tady... No ...
no tak jste si zanotovali a život jde dál.. Nebo tak nějak jsi to psal...
jinak hezkej článek.. samá láska.. ale nebylo to "pravda a láska"?? Tak teď ještě tu pravdu..
pokud nechápeš, tak mě zajímají odpovědi na jasné otázky:
- jaký je opravdový původ zboží?? (historka s insolvencí není pravda)
- proč nedáváš daňové doklady ke zboží? (jsi teď v komerční inzerci, takže jsi obchodník, a každý obchodník, by měl dávat daňové doklady....)
- jak v tom figuruje (dle tebe) účet č. 157887594/0300 na posílání peněz jiné osoby na IČ, když ty jsi někdo jiný
- proč tu lžeš lidem a snažíš se odvést pozornost jinam?
můžeme dostat jasnou odpověď?
jinak máš pravdu, každá levně koupená věc udělá radost.. Jen pokud se pak dozvíš, že původ je poněkud "nelegální" radost zhořkne.. Když by někdo prodával mojí "zmizelou motorku" taky bych neměl radost, když by si někdo chtěl udělat radost levnou mašinou.. Ale někdo to tu nakonec napsal přede mnou.. Pokud se mě to netýká osobně, a nikdo neprodává moje ukradený věci, tak to neva, že? .)
Mohl by zde prosím napsat někdo, kdo dostal k zakoupeným věcem jakýkoli doklad?? Popřípadě ho sem naskenovat?
Já vím, zbytečná prosba, žádný doklad totiž neexistuje....
Jak píšeš ADV ONE... zanotoval jsem si a život jde dál
Bmwgsa si zakoupil 2x bryle ? tak ja uz tomu nejak nerozumim, kazat vodu a pit vino, na doklad se netazal, prez komercni inzerci jsem nic neprodala, ano ucet je na ic meho manzela mame ucet spolecny, te shodyy jsi si musel vsimnout...