task napsal:
Tak co může být žlutý trojúhelník a nápis na displeji dWa ? V garáži je podle teploměru tak kolem 3 stupňů . ????
,,Návod k obsluze R 1200 GS - Mototrademototrade.cz › get-doc
PDF
Kontrolka DWA (viz návod ... teploty jako výstraha před nebez- ... displeji. V závislosti na naléhavosti výstrahy svítí obecná výstražná kontrolka červeně nebo."
Nevím proč ale ty stránky mi nejdou otevřít-nereagují , tak jsem ti zkopírnul ten nadpis
Upravil kim dne 19.01.2021 06:13
task napsal:
Tak to jsem ještě zatím nedělal . Pokud vím tak alarm je pod sedlem v místě spolujezdce . Jak bych měl postupovat a na co si dát pozor?
Rozšroubuj alarm, vyměň dvě vybité CR123A za nové, zašroubuj, zapni a vypni alarm a výkřičník by měl zhasnout. Když tam dáš nějaké shity za 40 kč, tak se to v dalším mraze rozsvítí znovu, takže na baterkách nešetři. Ty CR123A jsou o 1 mm delší, než ty původní 17335, ale vlezou se.
Upravil janrypal dne 19.01.2021 10:29
Zdravím, mám dotaz k diagnostice. Koupil jsem na w.obd-2.de adapter UniCarScan BT
teď ještě jsem nainstaloval MotoScan, chystám se zakoupit verzi Ultimate. Nevíte někdo jestli s tím půjde odblokovat uzamčení na 35kW, mám f800r r.v.2017 originál z fabriky omezenou na 35kW, nebo s tím musím do BMW, v TP mám 68kW.
Zalezi co mas za rocnik za typ snizeni vykonu. Je toho vic. Muze to byt od alfa technik a to je jen doraz. Muze to byt na el plynu tam je to jen soft a muzes mit mecanickej plyn a tam je doraz a jiny soft. Nebo jsem dokonce videl ofiko z tovarny snizeni a tam byly jiny vstrikovaci jrdla
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mám f800r 2017 s elektronickým plynem. Do určité rychlostí jede super, pak jak by ji měco brzdilo. Motor by chtěl jet dál ale něco mu to nedovolí, nejspíš software.
Ahojte, kamarád má F800GS r.v.2011. Stává se mu, že zapne klíček do první polohy a moto začne troubit, blikají směrovky, příp. se zapne vyhřívání gripů. Celé to rozdělal a kontroloval kabely, kontakty atd. Nic nenašel. Teď pojede na diagnostiku, ale zatím ne do BMW, protože je ze Zlína a v okolí žádná BMW moto diagnostika není (aspoň co víme). Neměl někdo podobný problém? Díky
Upravil Pivos dne 02.08.2021 08:47
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Ahoj je tady někdo z okolí Bruntálu kdo by mi přepnul míle na km a ostatní info přístrojovky na evropskou verzi na f800gs adventure r.2014? Díky
F800gs Adventure 2014