Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

dálniční známky Rakousko
Slavek
Přidané 09.01.2009 10:13

Registrace: 14.04.08
znamku normalne koupis na pumpe u hranic v cechach, nebo normalne v rakousku ...

slavekm.spaces.live.com
radosek
dálniční známky Rakousko
Přidané 09.01.2009 10:18

Registrace: 27.08.07
nForger napsal:
Dalnicni znamka se lepi na levou stranu (plexi, vidlice, je to fuk, ale hlavne na levou stranu, u auta bud pod zrcatko, nebo do leveho horniho rohu) - duvod je ten, ze pokud pojedete po dalnici za AT do IT, tak muzete do vyhrazeneho pruhu pro majitel dalnicich znamek a za ten kousek dalnici spojujici AT a IT nemusite platit mytne... ja si ji takhle poprve nalepil na pravou stranu a pak jsem se musel s motorkou pred snimacem otacet aby me pustil blushing

Týýjóó... tak tomu se říká jasná informace... Díky...thumbs up

becka
dálniční známky Rakousko
Přidané 09.01.2009 11:59

Registrace: 12.10.07
a vyplatí se koupit. V létě mě jí kontrolovali 2x rakušani a 1 ve švícarech ( tam maj taky znamky) Asi měli nějakej zátah... A to sem v rakousku jel po dálnici asi jen 120km, ale naštěstí neni drahá
hlavně, že je pivo ftlamě

jenca
dálniční známky Rakousko
Přidané 09.01.2009 13:30

Registrace: 08.08.07
nForger: takže když pojedu přes Brenner z rakouska do Itálie a budu mít rak. dálniční známku, tak nemusím platit mýto na breneru? mě přišlo že tam byl takovej nějakej pruh, ale páč německy neumím, tak jsem platil... A známku jsem měl. Ale stejně známku mít musíš, když jedeš na Brenner, ne? Dyk až tam vede dálnice, nějak jsem se do toho zamotal, jak to teda, je????
Když jedu, tak jedu.

www.motobike.borec.cz
nForger
dálniční známky Rakousko
Přidané 09.01.2009 17:55

Registrace: 17.07.08
jenca napsal:
nForger: takže když pojedu přes Brenner z rakouska do Itálie a budu mít rak. dálniční známku, tak nemusím platit mýto na breneru? mě přišlo že tam byl takovej nějakej pruh, ale páč německy neumím, tak jsem platil... A známku jsem měl. Ale stejně známku mít musíš, když jedeš na Brenner, ne? Dyk až tam vede dálnice, nějak jsem se do toho zamotal, jak to teda, je????

V létě jsem tam je s přítelkyní a známku jsme neměli - chtěli jsme jet po okreskách, ale spadl tam nějaký šutr, tak jsme museli po dálnici.. Podle cedulí ale známku i na ten kousek od Innsbrucku potřebuješ. Výhoda je ta, že můžeš jet vyhrazeným pruhem téměř bez čekání (je to ten vlevo a před závorou je ještě možnost od ni odbočit). To že tam můžeš jet jsme s kámošem zjistili tak, že ja měl známku na pravé části plexi a on na levé. Jel jsem první a nic, tak jsem sjel a kámoš jak jel za mnou, tak jemu se závora zvedla... Tím vyhrazeným pruhem pak ušetríte cca 80 ojro (pokud si dobře vzpomínam).

radosek
dálniční známky Rakousko
Přidané 09.01.2009 18:08

nForger napsal:
.. Tím vyhrazeným pruhem pak ušetríte cca 80 ojro (pokud si dobře vzpomínam)...

Jéééžišmarjá, nemaluj čerta na zeď...Shock
Že jsi chtěl napsat 8 euro...Shock
Já na tu dovolenou jedu letos taky...stress

rusak
dálniční známky Rakousko
Přidané 09.01.2009 19:14

Registrace: 26.02.08
Jasně, že asi myslel 8 ojro nebo tak něco kolem - měl by to být poplatek za přejezd Europabrücke - i když cesta z Innsbrucku na Brenner je paráda - samá zatáčka - o to by bylo škoda přijít.
R 1100 GS lol

radosek
dálniční známky Rakousko
Přidané 09.01.2009 21:37

Rádi bychom letos na Korsiku. To znamená, že Rakousko jenom jako přejezd. Ale do Livorna na jeden zátah jet odmítám (nemluvě o mojí paní). Takže fakt je, že na Innsbruck - Brener si vyhradíme dostatek času. Jel jsem tu trasu už vícekrát, ale jen autem a ve spěchu, případně potmě. Takže teď si kroucánky hodlám náležitě vychutnat. Je tam nádherně a projet to dálnicí je asi opravdu škoda...

rusak
dálniční známky Rakousko
Přidané 10.01.2009 16:16

Registrace: 26.02.08
To Radosek: Korsiku zatím taky plánujeme, ale manželka hledá novou práci, tak ještě nevíme přesně kdy budeme moct jet. Jinak cestu plánuju min. na 2 dny, aby byla pohoda - počítám, že bych 1. den dojel do Ga-Pa a pak se uvidí. Po cestě je taky Maranelo, Pisa... Pokud vyrazíš dřív, tak tě pak požádám o některé postřehy z cest, pokud to bude naopak, tak samo rád poskytnu - pokud víš, kdy pojedeš, tak je dobrý si co nejdřív zarezervovat nebo přímo koupit jízdenky na trajekt, rozhodně se to vyplatí, než pak kupovat v Livornu -www.corsicaferrie.... Ale zasírám jiné vlákno tak Howghbye
Upravil rusak dne 10.01.2009 16:17
R 1100 GS lol

nForger
dálniční známky Rakousko
Přidané 10.01.2009 17:25

Registrace: 17.07.08
Radosek napsal:
nForger napsal:
.. Tím vyhrazeným pruhem pak ušetríte cca 80 ojro (pokud si dobře vzpomínam)...

Jéééžišmarjá, nemaluj čerta na zeď...Shock
Že jsi chtěl napsat 8 euro...Shock
Já na tu dovolenou jedu letos taky...stress

jasne ze 8, trochu jsem se upsal hmm!
Upravil nForger dne 10.01.2009 17:54

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 91
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.22 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI