Dan: Nestras, slibuji si od toho vice ale je pravda, ze uz namackavam a hadice se fakt roztahuji, jde to citit, kdyz na ni sahnu jak se tlakuje BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Kluci neblbněte, kupte pancéřku v metráži, kvalitní koncovky a udělejte si je. Potřebujete k tomu plochý klíč, kvalitní ostré štípačky a odvahu se do totho pustit. Nic na tom není funguje to perfektně.
já semsi tam pancíře taky nacpal,mam je v metráži a konce sem tam nandal sám,neni to žádná věda,ale taky to není homologovaný jako jsou hadice s lisovanejma koncema,ale na to moje domácí žvíkání si myslim že nějaký homologace nejsou potřeba , páčka se o dost přitvrdila oproti těm starejm co sjem tam měl,přeci jen už ty hadice najezdili 100tisíc a tak měli nárok a originály vycházej na nesmysl tak proto pancířky
smazak73 napsal:
Jéééé já to chtěl sem taky napsat,ale myslel jsem že budu za blbce na předchozí moto jsem je dělal taky tak a fungovalo to a hlavně to výjde na uplně jiný prachy
jo a taky je dobrý že když tu hadici někde zničíš tak ty konce se daj zase použít a dáš jen kus hadičky a nevyjde ta oprava skoro na nic
Tak já už je mám doma Jel sem za kámošem na Mácháč, tak sem to vzal přes Holice a stavil se v Goldfrenu, kde mi je udělali na počkání a na míru. Hadici od pumpy sem si nechal udělal delší kvůli zvednutí řídítek. Cena za cena komplet cca 4300,-
kačeR1100GS
Chlapi, co jste koupili pancéřovky, máte to na ABS. Včera mi prdla a zítra ráno jsem měl jet do Alp
Chci koupit sadu na 1100GS s ABS.
Díky
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Chlapi, co jste koupili pancéřovky, máte to na ABS. Včera mi prdla a zítra ráno jsem měl jet do Alp
Chci koupit sadu na 1100GS s ABS.
Díky
Ahoj, kupoval jsem u Zlabka, mel je skladem, montaz na pockani. Zkus mu zavolat, Carservis Praha. http://bmw-trade....contact_us____________________
ex: BMW R1100S
ex: BMW R1150GS
Já jsem objednával tady http://www.motops...idge/c4033
dodání sice do 3 týdnů, ale nespěchal jsem. Čekají prý na vyhotovení na míru v Anglii. Cena, myslím, dobrá. Ještě jsem je nemontoval, ale vypadají dobře.
Jinak já jsem svoje nikam neposílal, mají to v merku
Upravil jawaha dne 25.08.2010 13:49
Včera mi přišly pancéřový z pptuning.cz , jen je potřeba stávající vymontovat a poslat je tam. V den dodání uděláno a odesláno zpět. Nebýt problémů s českou poštou bylo to do 3dnů doma. Celý předek 2000,- Jinak cena je 5kč za cm hadice, 250,- banjo 600,- za T kus. Dělali mi jen předek. Prdla mi vevnitř a nafukovala se. Jinak origo na předek něco kolem 4500,- docela ranec a je to guma. A jako bonus jsem si mohl ještě vybrat barvu. Už je namotováno na moto a můžu konečně jezdit.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
GROG napsal(a):
RD moto bohužel ale nedodává na brzdy s ABS.... *pissed*
pro RD moto dodává pptunnig.cz vím, že na stránkách mají bez ABS ale nevidel bych v tom vůbec problém. Na funkci to nemá vliv.
- oproti gumovým jsou pancéře rozdíl (rozhodně k lepšímu)
- jedna z mála tjuninkových úprav, co má rozhodně smysl
- gumové by se měly vyměňovat co dva roky
- když jsem nechával dělat na FZko, dělali mi je taky tady v čechách, poslaly se originál hadice a podle nich udělali pancéře - kdybych našel fakturu, tak řeknu i kdo, ale už je to nějaký pátek
- pokud tomu nehovím, sám bych do toho asi nešel, přeci jen brzdy jsou brzdy
- jinak je jedno, jestli je moto s ABS či bez
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Nevím jeslti prodávají v metráži, ale ja tam zavolal a domluvil se. Dřív měli na stránkách i nabídku hadic, ta už tam není. Ale řešil jsem to minulý
týden. Zkus tam spíš zavolat.
V Kolíně u zimáku firma ORVIS,na počkání jakýkoli rozměr za pár kaček.Nechávám tam dělat všechno na kamiony.Na zavolání přijde i v noci jen je to o 300k dražší.Pancéřky má od 2mm snad až do 60mm.Dělá jakékoli,jak na hydrauliku, olej i vzduch.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Zdravím,
plánuji obměnu na GS 1150. Chci nějaké kvalitní hadice s homologací nebo alespoň TUV. PP Tuning homologaci nemá, tak prosím jen relevantní příspěvky:-)
Koukám na britském a německém ebayi na Lucas a Goodridge. Případně nějaké další značky? Doporučení ohledně materiálu atd? Předem díky...
Co som sondoval po netu tak, pomerom kvalita, cena mi vyšli dost zaujimavo tieto kde mi aj majitel shopu prislubil trochu priaznivejšu cenu ked zoberiem 3 a viac sad.http://www.jlt-mo...Itemid=116 Offi by to malo stat cca 110,-ojro na ABS-kove GS-o 1150, to je cena iba za predok, zadok tušim asi okolo padika a možno aj menej, ale niesom si isty. Ja + Palciatko do toho asi pojdeme, len momentalne mame vydaje na ine veci tak snad do novej sezony to určite dame. Jo, a ABM sou tež nemčourici tak, bawo by s tim nemelo mit problem.
Upravil JRM66 dne 03.11.2012 14:43
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.