Ta moje sajda je už asi profláklá, ale třeba se ještě někdo pobaví.
Anketní otázka : To že jsou na obrázku dvě sajdy, to je jasné, ale dokážete spočítat, kolik nás na nich jelo ?
Bonusová otázka : Kde je to focené ?
Pade přiložený následující obrázek:
namork1 napsal:
Napočítal jsem 9? Ten vozík v pravo je 7stovka? Vidím že máš zkušenosti s hromadnou dopravou ... dají se do něj nějak nacpat 2 sedačky pro děti?
Bravo, anketní otázka zodpovězena správně
Vpravo je BMW F 650 CS.
Dvousedačka byla v té sajdě u R 1100 R, moje sajda je Velorex a tu bych musel na dvojsedák rozříznout a nastavit. Popravdě jsem o tom uvažoval, ale děti mezitím vyrostly a další přibyly, tak teď už jedině se dvěma sajdama ...
Dvě sedačky za sebou se nevejdou, buď by ten vzadu neměl místo na nohy nebo ten vepředu místo na hlavu.
Sajda u R 1100 R je model Průcha a byla půjčená jen pro ten jeden "výlet"
namork1 napsal:
Připojovali jste někdo sajdu přímo k R1100GS? Zajímají mě přímé zkušenosti, jaké jsou možnosti, jaký zvolit typ vozíku, finanční náklady apod. Děkuji
1100gs se sajdou ma Stanley tady z fóra. Kontaktuj ho. Psal o připojení i článek do cmn
namork1 napsal:
Připojovali jste někdo sajdu přímo k R1100GS? Zajímají mě přímé zkušenosti, jaké jsou možnosti, jaký zvolit typ vozíku, finanční náklady apod. Děkuji
1100gs se sajdou ma Stanley tady z fóra. Kontaktuj ho. Psal o připojení i článek do cmn
jj díky, už jsem ho našel, je to stenlybmw. Napíšu mu.
Taky jsem ji už měl, stejnou jako vy ale připojoval jsem ji k 639. Byla s tím sranda, moc to nejelo, špatně brzdilo, nešlo zatáčet a když spolujezdec špatně vyvažoval tak jsme skončili i v protisměru v příkopě. Nejdál byla v Osvětimi. Když ji kupec odvážel tak říkal že prodeje budu litovat ..... zatím nelituju, měl jsem jasno že jestli ještě znova sajdu tak k něčemu pořádnému
namork1 přiložený následující obrázek:
A kdyby jste někdo chtěl nasbírat inspiraci,tak krásnej pohodovej sraz sajdkár bude od 26.8-28.8 ve Vrbně pod Pradědem http://www.sajdkar.wbs.cz/co-bylo-a-bude.html
Tak já už můžu taky vyrazit. Dneska jsem si konečně vyzvednul papíry se zapsanou sajdou, tak jsem hned dal menší projížďku. Dokonce jsem svezl po ulici i malou, ale je na to ještě malinká, tak snad za rok. Doufám, že někam vyrazíme Pavle. Brzy Tě přijedu navštívit.
MALI přiložený následující obrázek: