Také přeji zdraví i klid. Před měsícem byl sestřelen známý krávou v autě, rozbitá motorka, noha je sesroubovana a ženská se ještě rozčilovala, co tam tak blbě jel, když odpočívala k obchodu do leva. Jel proti ní cca 35km/H
všude dobře.....doma GSA
Chlape.. hlavně se hoď do kupy co nejdřív.. Krk je dost nepředvídatelné poranění... dneska a zítra to může být ok a pak se to probudí a může to být šílený...
Motorka se opraví..
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
to Mali: hlavně žes celý...takhle mne loni sestřelil ten rumun....do teď se tahám s pojišťovnou...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
JirkaHK napsal:
Hlavně že seš celej, ty voee, to bych byl nasranej. To mi připomíná jak těmhle situacím předcházet, co proto udělat, přerušovač brzd. světla, trochu cirkus, ale třeba by si paní všimla, třeba by jí to zablikání brzdovky přitáhlo oči, co vy na to?? Používáte to někdo?
Podle ČR předpisu může na jakýmkoli mot. voz. přerušovaně svítit pouze ukazatel směru.
MALI ať se oba uzdravíte ke vší spokojenosti.
Ahoj. Jedna rada...mohlo by pomoct. Je dobrý odvézt motorku do autorizovanýho servisu k odhadu škody. Zaplatíš za to sice 1500 (tuhle částku mě to stálo cca před 5 lety), ale likvidátor vůbec nediskutuje o škodách a těch 1500 ti proplatí následně taky z pojistky. Nějaký smlouvání o cenách dílů s likvidátorem je na hovno! Takhle budeš mít ofiko glejd a on jej musí akceptovat.
Tak jsi vybral pro letos svojí kliku. Já loni v Albošce. Fakt je, že jsi zdravej a to je fajn a opravdu nejdůležitější. Celá mašina je ti v penále k prdu. Smutný je, že jsi na nějakej ten měsíc s hrochem dojezdil na začátku sezóny ale zase máš kliku v tom, že to je v ČR a ne někde v Machometánii, takže držím palce a kdyby bylo kolo v prr a neměl jsi, tak ti můžu na měsíc, dva půjčit. Mám sadu se špuntama na výměnu a letos pojedu do pr.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tvl, Mali , cumim jak puk. Hlavne ze ses celej
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To Danes: JJ Vrchlabí.
To Miran: Díky za radu!
To Medik: Dík za nabídku, ale taktéž mám druhou sadu kol 21/17 Naštěstí mám v garáži ještě několik dalších motorek, takže jezdit budu dál. Vyšel jsem z toho jen s lehce namoženym krkem.
tak to přesně vím o čem je, před dvěma lety za tři dny přesně nás takhle sundaly jeptišky v Itálii s LCčkem... Je to hnus. http://pavincaffe...OIT-31.jpgvšude dobře, s kávou nejlíp
rahadek napsal:
[quote]JirkaHK napsal:
Hlavně že seš celej, ty voee, to bych byl nasranej. To mi připomíná jak těmhle situacím předcházet, co proto udělat, přerušovač brzd. světla, trochu cirkus, ale třeba by si paní všimla, třeba by jí to zablikání brzdovky přitáhlo oči, co vy na to?? Používáte to někdo?
Podle ČR předpisu může na jakýmkoli mot. voz. přerušovaně svítit pouze ukazatel směru.
Jasně, ale přece, todle i s možností modul nastavit http://www.abmoto...vetla.html
Je mi jasný že tě to štve, ale vlastně to dopadlo dobře - nic ti není a prozatím máš jiný motorky. Starosti s tím ale budou, jestli si to budeš opravovat.
Držím ti palce Mali
Jó Brambory, ty se hoděj ke všemu