Ma te MIVV homologaci? Vim ze jsem je chtel na KTM, a homologaci nemel tak jsem je nevzal....ale je to uz nejakej patek. Ja bych dnes uz bez homologace ladak nechtel.
Aktualne 1250 GSA HP
Vyfuk homologaci ma http://www.bmwmot...rbon-p1213
Co ty Y-svody, ma nejaky vyrobce homologizaci nebo jak to je bez katu tak uz homologizaci mit nemuze?
Upravil raider dne 18.05.2016 07:16
...Y svod bude mit tezko homologaci, kdyz tim uvedete vozidlo do rozporu se schvalenym typem (odstranite katalyzator).... ... me by spis zajimalo, jslti si toho vsimnou na technicke... ..nevi nekko? Ja planuju Y svod vyzkouset, jak mi prijde a katalyzator pujde ulozit do skrine, kdyby nahodou musel na technicke byt...
Upravil Bubak dne 18.05.2016 08:14
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
...Y svod bude mit tezko homologaci, kdyz tim uvedete vozidlo do rozporu se schvalenym typem (odstranite katalyzator).... ... me by spis zajimalo, jslti si toho vsimnou na technicke... ..nevi nekko? Ja planuju Y svod vyzkouset, jak mi prijde a katalyzator pujde ulozit do skrine, kdyby nahodou musel na technicke byt...
Vubec to neřešili, a to si toho technik všiml... Myslím že řešej jen to co je vidět na fotkách na první pohled, zatím:-)
Tak tak, neresej. S Y svodem jezdim uz nekolik let a nikdy to nikdo neresil. Proc taky, kdyz u motorek se emise neresej.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Presne jak pisou kluci.Na stk sem byl pred 14dny a zajimalo je jen to,co bylo videt na fotkach... u me konkretne pridavna svetla alá cina.Vyfuk,svod ale napr. ani neorigo topcase bez povsimnuti!