omlouvám se všem co mi psali, že dávám info až teď, objednávám totiž materiál pro výrobu
nakonec jsem se rozhodl, že kvůli hmotnosti to nebude nerez, jako u prvního vzorku, ale hliníková slitina
AlMgSi0,5 EN AW 6060 mechanické vlastnosti T6
materiál přijde do týdne, výrobu plánuju taky cca do týdne
hotovo bude v plovině července
napíšu pak později přesnou cenu a termín
všech deset sad bude s roztečí 76, všechny budou osazena ložisky a gufery SKF
Přepákování GS - zvýšení HOTOVO, první kusy k prodeji
Přidané 14.07.2016 16:43
Pani tak se omlouvam, ze je to tsk pozde, ale pred nedavnem jsem si poridil Advika a tak se kocham, jezdim a dovolenkuju a na praci se vyprdnul je hotovo, jenze dodilny kde mam lis se dostanu az v sobotu nebo v nedeli, abych zalisoval loziska, kazdopadne od pondeli az utery muzu rozesilat, pokud mate tedy nekdo zajem, je k mani 10 paru z duralu, roztecne kruznice 76mm jak je psano vyse. Cena osazeneho kompletu 1850,- + dobirka[img][img][/img][/img]
Přidané 28.05.2018 09:49
Zdar, rad bych napsal zkusenosti se zvysenim po 10tkm pri objezdu Cerneho more, cili doslo i na znacnou porci km mimo asfalt.
Prakticky nemam co vytknout, jsem velmi spokojeny!
Snad se dokazu vyjadrit srozumitelne.
Stav 0: BEZ zvyseni, Tuhost pruziny dotazeno na MAX, jen ja (70kg) - idealni vyska
Stav 1: SE zvysenim, Tuhost pruziny povoleno na MIN, jen ja - zachovana idealni vyska
Stav 2: BEZ zvyseni, Tuhost pruziny dotazeno na MAX, ja + zena (58kg) + zavazadla - zbytecne nizko
Stav 3: SE zvysenim, Tuhost pruziny ma konecne smysl! a neni porad na max, cili si nastavim vysku v plnem obsazeni (zena,ja,kufry) jak potrebuju.
Krom nutnosti vypodlozit si centralni stojan pri udrzbe retezu (cca 20mm), s cimz clovek od zacatku pocita, jsem nenasel nic, co bych mohl vytknout. Kdykoli a kdekoli nebyl problem sehnat prkynko, nebo najit nejake mensi zvyseni, nebo prohluben k tomu, abych mel zadni kolo volne. Na bocnim stojanku mam rozsireni, cili se i trochu jakoby trochu prodlouzil a nebyl nikdy problem. Naopak driv bez zvyseni se mi motorka zdala na bocaku malo naklonena.
K jizdnim vlastnostem se nemuzu moc vyjadrovat, jelikoz jsem soucasne udelal i repas predni vidlice, vcetne novych progresivnich pruzin. Predek lepsi, zadek zadna zmena - takze stav ideal.
Za me muzu doporucit a dekuju clenovi "chrompacket" za jeho dilo!
Přidané 05.06.2018 08:35
Děkuji Láďovi za hodnocení
Teď jsem se tu mrknul po delší době, protože už jsem pár poptávek na to zvýšení opět měl.. Původně jsem vyrobil 10 sad, které se prodaly..
moc teď pracovně nestíhám a chystám mezitím i nějaké dovolené, ale rád bych vyhověl i ostatním, kteří už nestihli koupit a během tohoto roku už mně kontaktovali a já jim odpověděl bohužel negativně..
Proto se ptám, kolik by bylo v tomto případě dalších zájemců..
Díky za info..
nechci slibovat, ale pokud se zadaří, mohl bych stihnout vyrobit v první polovině července