Wing napsal:
No přátelé, k testúm.... taky jsem to četl. Od nova, na gsáčku sem měl Stouny Battlewing, a i mám nadále, podle testu těžký šiťáky, myslím že jim vyšli asi předposlední..... Prý úzký rozsah meze přilnavosti, nedrží atd.. Předek i zadek mám sjetej do kraje, žádný " poserpruhy " po stranách, tězký kraj ve dvou./ na GSA jsem s nima chytil v zatáčce i kufry a hlavní stojan vícekrát/ životnost " prý 8tkm zadní"..... no, zadní jsem měnil po 8 tkm a měla vzorek na 60%, a to jezdíme jen ve dvou a to dost razantním stylem. Těmto " tzv testúm" již dávno nevěřím....... je zapotřebí si gumy odzkoušet osobně..a hlavně nevěřit všemu, co se píše v novinách. Realita leckdy, bývá dosti odlišná. Jen tak řečnická otázka přátelé a kolezi...ô. Jako to dělaj , když dle nich, " vítěz " tohoto testu Conti, má nejlepší adhezi na suchu a současně nejlepší dojezd a výdrž ? Měkká a nejvíc vydrží? Asi zázrak...... ne, ne, ne, testy sponzorovanejch časákú neberu vážně již dávno, kamarádi....
Stejná zkušenost,najeto10 000km,ještě min. 2000 najedu. Nejezdím jak prase a v lehkém terénu se chytám.