Hele kluci bylo to starší GS 1100 Max 1150. Víc fakt nevím. Ohledně kontaktu na tu holku nemohu sloužit. Zachránce jsem nic ne podepisoval a Pcr mi informace nedala nemá důvod. Myslím ze to dlouho trvat nebude bílých GS s 5H nebude tolik a kamer je po Praze asi hafo. Klasicky si ho najdou nejde už jenom o přestupek ale o trestný čin. Tam se snaží policajti trochu víc než když jedes na červenou. Jen mne proste nasralo ze někdo neunese svoji chybu a ujede jako největší **** Když si uvědomíme ze někde si s námi placa po ramenou jako největší kamarád tak je mi z toho tak nějak divně. Nicméně věřím ze dostane co si zaslouží.
ČZ 150/1952 R1100RT/ 2000 K1200 GT/2006 R1200RT/2011 R1200c/1998
Jeste me napadla jedna moznost, ze to byl zlodej co tu motorku ukradl a tak ujizdel.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Takze nejcerstvejsi info k nehode. Holcina zlomene obe nohy a v tomto case v umelem spanku. Pokud mi PCR da souhlas dam sem i fotku motorky. Mame je z kamer na baraku.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Takze nejcerstvejsi info k nehode. Holcina zlomene obe nohy a v tomto case v umelem spanku. Pokud mi PCR da souhlas dam sem i fotku motorky. Mame je z kamer na baraku.
Chudák holka, dobře vím, jak se hojí jedna zlomenina nohy (Evík) a tahle má přeražené obě.
Jak jsi se k tomu dostal? Já netušil, že máš něco společnýho s Lhotkou.
Kdyby byl nějaký kontakt na tu holčinu a kde leží, tak by se tam mohl člověk i stavit, dát ji kytku a chvilku pokecat. Až bude víc OK. Od Evíka vím, jakej je to vopruz celej den ležet a nemoct si dojít ani na ....... a svýhledem na to, že i s železama v hnátě si jen tak nezaběháš.......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
schrek napsal:
Jeste me napadla jedna moznost, ze to byl zlodej co tu motorku ukradl a tak ujizdel.
... nebo byl nalitej, zhulenej, nebo prostě jenom gauner.... Nic z toho ho stejně neomlouvá.
Ja sem nechtel nikoho omlouvat !!!!!!!!!!! Jen sem chtel poukazat , ze majitel za to vubec treba nemuze.
Čeština můj koníček
servisak napsal:
Chudák holka, dobře vím, jak se hojí jedna zlomenina nohy (Evík) a tahle má přeražené obě.
Jak jsi se k tomu dostal? Já netušil, že máš něco společnýho s Lhotkou.
Kdyby byl nějaký kontakt na tu holčinu a kde leží, tak by se tam mohl člověk i stavit, dát ji kytku a chvilku pokecat. Až bude víc OK. Od Evíka vím, jakej je to vopruz celej den ležet a nemoct si dojít ani na ....... a svýhledem na to, že i s železama v hnátě si jen tak nezaběháš.......
Znam to taky , ted sem musel taky lezet a je to vopruz nejvetsi. Kdyby jste zjistili kde lezi nebo tak, tak bych ji nechal poslat kvetiny taky.
Čeština můj koníček
to by asi bolo celkom pekne a vhodne gesto v tejto situácii
ak by sa robila nejaka zbierka na kvety a bonbonieru tak urcite prispejem cez paypal
p.s. len mozno treba diskretne zistit ci má vobec chuť vidieť motorkárov - čo aké sú ich úmysly vo vzniknutej situácii šlachetné
live fast, die young be wild, have fun
to shrek: to nebylo vůbec míněno proti tobě! Samo, majitel na té motorce možná nejel (ukradená, půjčená, co já vím). Jen jsem chtěl říct, že je úplně jedno, jaké pohnutky měl ten pit.omec.
Určitě bychom měli té holčině něčím zkusit udělat radost. Není nám jedno, když skončí blbě někdo z nás a nemělo by nám být ani jedno, když utrpí někdo jiný. A když nás pošle do háje, tak pošle, a co? Kvůli tomu to nvzdávejme.
raptor napsal:
to by asi bolo celkom pekne a vhodne gesto v tejto situácii
ak by sa robila nejaka zbierka na kvety a bonbonieru tak urcite prispejem cez paypal
p.s. len mozno treba diskretne zistit ci má vobec chuť vidieť motorkárov - čo aké sú ich úmysly vo vzniknutej situácii šlachetné
Právě projev lítosti nad tím co se stalo,možná i omluva od určité skupiny motorkářů,by mohla pomoci,aby jsme nebyli zatraceni úplně všichni.Pokud poskytneme nějaký dar,nebo finanční pomoc by bylo určitě na místě a samozřejmě přispěji,nebo podpořím jakoukoli akci na podporu té dívčiny.
Dum spiro,spero.
Díky pánové , tyhle reakce a příspěvky mám rád !!! Pokud seženete kontakt na slečnu a rozhodnete se ji navštívit složte se na kytky tašku s čokoládou zajistím já. www.Sweetstory.cz Ještě jednou díky , kontakt v profilu. Jo a protože se neznáme ,tak motorku mám černou
Každopádně by stálo za to zjistit co to bylo za člověka a vysvětlit mu některé věci...
Byly časy, kdy se majitelé GS zdravili protože se znali téměř všichni osobně. Teď je GS rozšířený asi tak jako skútry ale to neznamená, že by se mělo něco takového nechat jen tak být.
Rád podpořím nějaký dárek co psal třeba mozart a podpořím i případnou pátrací akci po tom, co to způsobil.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
servisak napsal:
Víš alespoň, co to bylo přesně za typ? Můžeš alespoň naznačit ?
Jinak je to z..d největší, rozhodně by bylo dobré mu to trochu vysvětlit a té holce nějak pomoct.
Upravil stepan dne 15.06.2016 14:34
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Servisák - mohl bys jen naznačit, jestli to byl sám majitel, nebo p..a na půjčené, nebo zloděj...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."