vevis napsal:
Nejradši mám názory,že by bylo nejlepší vystoupit z EU.A ještě lepší názor je,že by velké firmy meli být zase české.To by se panečku třeba škodovce dařilo.Dávala by práci více lidem než dnes a asi i aut by vyráběla víc.A pravděpodobně by se všechna prodala v bohatém Česku.
Prostě se EU vrtá a vymýšlí blbosti do běžného života lidem a ti to spočitali. U nás to bude obdobné - pomazánkové máslo, pákové baterie ano a pak ne a jiná stupidní nařízení.
Třeba to povede k rekonstrukci EU, určitě se mi nechce znovu stát na hranicích ....
bystricke napsal:
Nápady Bruselu jsou zvrácené,rychle vod nich pryč,kdy bude referendum u nás?
Referendum (u nás) není pro politiky závazné!
Gratuluji občanům VB k vítězství rozumu.
Upravil hobr dne 24.06.2016 11:21
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ale ideální asi není v tak důležité věci rozdělit národ na 2 poloviny a postavit je proti sobě. Kdy by to bylo 80:20 tak je to něco jiného.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ja byl tedka v breclavi u siggiho na kafe a de to. Na 80gs enom tak v monterkach a kozene bundicce... jinak me je to fsecko asi opjet jedno esli je tu rvhp nebo eu nebo co, my obycejni lide budem muset makat za kazdyho rezimu
Kupredu spatki ni krok...
vevis napsal:
Nejradši mám názory,že by bylo nejlepší vystoupit z EU.A ještě lepší názor je,že by velké firmy meli být zase české.To by se panečku třeba škodovce dařilo.Dávala by práci více lidem než dnes a asi i aut by vyráběla víc.A pravděpodobně by se všechna prodala v bohatém Česku.
Prostě se EU vrtá a vymýšlí blbosti do běžného života lidem a ti to spočitali. U nás to bude obdobné - pomazánkové máslo, pákové baterie ano a pak ne a jiná stupidní nařízení.
Třeba to povede k rekonstrukci EU, určitě se mi nechce znovu stát na hranicích ....
Ať to dopadlo, jak to dopadlo, hlavně že nám z múky chutí. A čas ukáže, zač toho byl loket.
Z jedné totality jsme odešli, do druhé jsme vlezli a kdo uklidí to rozlité mléko.......................
Můj děda říkával "Člověk může bejt blbec, ale musí si umět poradit".
No můžeme asi jediné. Kecat o ničem. Pani nahoře si to stejné udělají podle sebe. A plnou pravdu se stejně ani nedozvíme. Takže co neovlivnim, tak moc neřešim????
Upřímnost nadevše
Já doufám že to prinse trochu sebereflexe v Bruselu, pokud se ta zatuchlina nevyvetra, půjde celá eu do kopru
Na druhou stranu by bylo dobrý si přiznat
1. že nejen oni, ale i my jsme Brusel
2. že jsme čistými příjemci dotaci na rozdíl od gb
říkám si hurikán
Vorel - Jak slyším "dotace", tak se mi otvírá kudla v kapse. Podívej se okolo sebe na co se "vy(z)neužívá" peněz z dotací. A navíc to "k.urví" trh....
Upravil hobr dne 24.06.2016 18:59
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Brexit jsem si přál s nadějí změny EU. Aby se neřešily formou direktiv koko..iny a nesmysly, ale aby byla ekonomická spolupráce, volný pracovní trh, bezcelní pohyb zboží a ochrana EU trhu od vnějšího dampingu a hlavně OCHRANA společné hranice a TO se Bohužel neděje, takže doufám, že dojde ke změně , že dojde ke změně politiky EU, pokud ne, bude se muset rozpadnout celá Juropa, neb s vedením politiky 3.kategorie to šlo tam, kam to všichni cítíme..do pééérdele R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
vevis napsal:
Prosím tě,ty furt s tou zkur.venou škodovkou...ta nic nezachrání.Vidíš to moc úzce.Navíc,nevidím jedinej důvod,proč by se neprodávaly ty krumply za hranice,kdyby náhodou nějaký zase byly...Dneska to tady nikdo ostnáčem neobežene a nebude vydávat povolení k výjezdu.Tady jde spíš o ty zmr.dy,co si tam už nevidí do rypáku...celej Brusel bych rozpustil...ale střelbou do týlu...prasata zhovadilý
Nápad to byl v počátku parádní,ale co z toho udělali ti srá.či,nad kterýma nemá nikdo kontrolu,to je zhovadilost nejvyššího levelu.Takhle to prostě už dál nejde a myslím,že je dobře,že to jde řešit ještě po dobrým...což odchod je.A doufám,že to je jen první vlaštovka
Upravil Mr GS dne 24.06.2016 20:12
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA