Emilio napsal:
Když je žíííža a tenku teplo,tak je každé pivo dobrýa kolobáska k tomu!
Klobáska? od téhle chvíle jezdím jako druhej
Nezapomeň - vždycky si druhej.....
Nemáš šajna o tom co se děje doma když okopáváš záhonky
Proč si své přítelkyni neřekl k čemu doopravdy slouží skříň?
Upravil Remus511 dne 19.01.2009 17:09
Taky mám v paměti, že Benešov byl nepoživatelný. Ferdinand byl pěknej hnus a desítka tak na omáčku, ale chytil jsem kšeft do pivovaru a co si člověk natočil z tanku, to byla lahoda. No a za Popovice jsem kdysi hrál kuželky a bratránek tam dělal, takže to je moje dvorní pivo, ale věkem jsem začal ujíždět na Plzni. A pravda, Gambáč už nesmím. Nějak se mě zošklivěl jako Krušovice.
A pánové, skříň používá průměrný běloch na cokoliv, ale skladovat tam kontaminovaný odpad či se tam dopouštět nějakých pohybů člověka nedůstojných, styďte se. Skříň má ukrývat věci potřebné jako třeba PIVO
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
http://www.pivova...
Tož tady besme mohli dát někdy srázek, ale museli bysme někde zajistit noclech,
bo bych nechtěl po návštěvě tohoto "zařízení" býti řidičem
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
zase se tu řeší samý ptákovinyjá se otom bmw vůbec nic nedovímno ale když už jste to začliHOLBAryzí pivo z hortím sem vodkojenejakorát se to tenkrát jmenovalo Hanušovice,od nich byl dobrej Šerák,Litovel byla dobráRadegastvšecko ostatní sou patoky a bolehlavyvypiju je sice,ale nepochutnám sia když tak až po desátým škopku
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
každá tlama jiná chut já nejraději 12plzen gambrinus krušovice staropramen u každého piva člověk přijde na své nejhorší je když dobrý pivo pokazí hospoda bordelem v trupkách nebo zbytečně narvaným kysličníkem to je potom hnusná i ta 12ctka a lepší je voda z kohoutku
když ho miluješ není co řešit
Thomasson napsal: http://www.pivova...
Tož tady besme mohli dát někdy srázek, ale museli bysme někde zajistit noclech,
bo bych nechtěl po návštěvě tohoto "zařízení" býti řidičem
Myslím, že ubytování by neměl být problém. Z praxe je známo, že když se na podobnou akci sejde 5-10 lidí, je to hodně. No a nějaký ty freonový cimry kousek od Třebíče budou taky. Byl bych pro, tak jednou za 2 měsíce udělat víkend spojený s nějakým menším pivovarem. Na nocleh náročný nejsem, hlavně aby hroch byl dobře zalígrovanej. mě jen tak někdo nelohne a už vůbec ne po 5-10 kouscích.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
peet napsal:
Konečně pořádný téma. Možná i novej návrh na anketku. Já sem osobně přesvědčenej jako zapřísáhlej pivař, že pivo je dobrý tam kde ho uměj udělat a maj pořádnou výtoč. Dělal sem ve Vršovicích a tam je na rohu Petrohradský zaplivaná putyka až hamba, ale Staropramen, kterej jinak fakt nemusim tam maj jako křen. Co se týče dalších piv, jsem pro Plzeň 12. Gambrinus od tý doby co to vařej všude možně už začíná stát za vyliž, Budvar je sladkej jak cecek, Krušovice sou hnus, Kozel celkem ujde, Svijany se daj pít a vostatní nepiju, jenom když jsem někde v tom kraji. Na závěr musim říct, že nejhorší pivo co sem kdy pil byl Jihlavskej Ježek, doufám, že už to nevyráběj, byl sem tam před 15ti lety na brigádě a ani po 10 dnech se to nedalo přepít.
Ještě Břeclavský pivo, ani nevim jak se jmenovalo to byl taky pěknej hnus ale na Ježka to nemělo.
JJ s tim gambacem mas pravdu a nejhorsi je ze to rikaj i lidi kery pracujou v Plzni v pivovaru,viz muj kamos...
Ale suverene nejlepsi pivo kery sem kdy mel bylo v tom samym pivovaru Pilsner 12 z tech obrich drevenejch sudu co tam maji ve sklepech
Jinak nejvetsi hnuj sou Krusovice a ultrasladkej Budvar po kterym boli repa jako svin...
Thomasson napsal:
Tož pivo, to je dobrá věc... My tady na znojemsku máme HOSTAN a
Ale totálně supr škopek dělají v Dalešicích - tam jak se natáčely Postřižiny.
Ti to snad ani nedávají do flašek, bo by se to zkazilo, jak tam není ta chemia, ale jako vážě doporučuju!!
HOSTAN je mazec porvé jsem ho ochutnal tak pred 5 lety na srazu pohadka a 20 jich tam do mě za večír padlo jooo pívo mám rád. a co je tky bomba tak 12cka krakonoš a vsechny svijany krom 10tky ta mi moc nejede
jinak samo gambáč ale plzen ta mi fakt moc nejede a hlavně se poní vždycky pos.....ru
Krakonoš je dobrý zabiják. Pěkně jsem na něj chytil. Je to snad nejalkoholičtější pivo co se tváří jako obyč. Dáš tam 5 kousků a máš jí jako z praku. To se ti po Plzni něstane
S Krakonošem máš recht,jezdím do Trutnova na kérky a parkrát jsem ho kusil a makal na mě zle
A když jsem ještě býval na intru v Aeru,tak jsme chodili s klukama na pivo v petce a pili jsme pivo Ahoj,nebylo marný... je fakt,že mi bylo 16,17 roků,od tý doby se hodně změnilo
A největší žumpa jsou Krušovice
A po Krušovicích všechny pražské piva. Dá li se tomu tak říkat. Zlatej Kozel proti Smíchovu aj. Ale někomu to může chutnat. Inu,co tlama, to názor
krušovice fakt patok a staropramen jakbysmet to cime ho v praci *pissed*a 10 i 12 stoji za prd. a svijanskej kvasničák to je bomba včera jsem jich dal 8 a kutálel jsem se domů a rano ani hlava nebolí
Upravil basto dne 20.01.2009 08:49
Tak jsem mrkunl na ty Dalešice a nebylo by to marný . Hotel je přímo tam a o službách ani nemluvě Třeba ta úschovna jízdních kol nezní vůbec špatně
Doplňkové služby:
Možnost zakoupení suvenýrů na recepci hotelu a/nebo v pivovarské restauraci
Možnost zakoupení toaletních potřeb na recepci hotelu
Bezpečnostní trezor na recepci hotelu
Připojení k internetu na všech pokojích
Kopírování / tisk dokumentů
3,-Kč/stranu
Úschovna jízdních kol
Půjčovna jízdních kol
200,-Kč/den
No tak jsem tam zavolal specielně pro tebe Emilio..
Močkování do 2 minut zdarma (do močkování je započítán i průjem)
Na to druhé máš času habakůk a nepočítají od metru..
Upravil Remus511 dne 20.01.2009 10:06
Remus511 napsal:
No tak jsem tam zavolal specielně pro tebe Emilio..
Močkování do 2 minut zdarma (do močkování je započítán i průjem)
Na to druhé máš času habakůk a nepočítají od metru..
Pokud byste chtěli, tak mám ještě v zásobě jednu specialitku. Poslouží ale nepotěší
Medik přiložený následující obrázek:
[11.06Kb]
Remus511 napsal:
Tak jsem mrkunl na ty Dalešice a nebylo by to marný . Hotel je přímo tam a o službách ani nemluvě Třeba ta úschovna jízdních kol nezní vůbec špatně
Doplňkové služby:
Možnost zakoupení suvenýrů na recepci hotelu a/nebo v pivovarské restauraci
Možnost zakoupení toaletních potřeb na recepci hotelu
Bezpečnostní trezor na recepci hotelu
Připojení k internetu na všech pokojích
Kopírování / tisk dokumentů
3,-Kč/stranu
Úschovna jízdních kol
Půjčovna jízdních kol
200,-Kč/den
Remusi, myslíš, že berou do úschovny kol i hrochy? Na ten hotel jsem koukal a nebylo by to marné, přivalit se v sobotu dopolko, spařit tlamy a v neděli zase domu. Třeby bychom dostali množstevní slevu
Když jde o chlast, tak to se můžu i přetrhnout
...chlapci a když jsme u toho piva...jak vám šmakuje třeba pivo značky "jednoťák" nebo třebas "lahváč" za aukční ceny...skoro zadára kolem 4Kč možná i se zálohou
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
...chlapci a když jsme u toho piva...jak vám šmakuje třeba pivo značky "jednoťák" nebo třebas "lahváč" za aukční ceny...skoro zadára kolem 4Kč možná i se zálohou
To je voda s pivní esencí
Taky se přidám do diskuse,nejhorší pivo je žádný pivo.Jinak jste zapoměli na Bernarda,taky je výborný i desítka.Na kalbách s kámošema z Pardubic lejeme dvanáctku PER3šING(perštejn),taky dobrý.V Orličkách piju zásadně Holbu a Plzen mají nejlepší v Poděbradech u Bílé růže z tanku,to se pije uplně samo.Pivo mi chutná nejvic tam,kde se s ním hospodskej mazlí.Pivu zdar.
Kasak napsal:
Taky se přidám do diskuse,nejhorší pivo je žádný pivo.Jinak jste zapoměli na Bernarda,taky je výborný i desítka.Na kalbách s kámošema z Pardubic lejeme dvanáctku PER3šING(perštejn),taky dobrý.V Orličkách piju zásadně Holbu a Plzen mají nejlepší v Poděbradech u Bílé růže z tanku,to se pije uplně samo.Pivo mi chutná nejvic tam,kde se s ním hospodskej mazlí.Pivu zdar.
Peršink je jedenáctka Jinak všeobecně Pardubský pivo stojí za vyliž kapsu... četl jsem tu mnoho o Budvaru,je to bolehlav,ale řezanej Budvar je papanice Ten mi šmakuje.Jinak Vede Plzeň,Bráník a Staráč(Staropramen) a od posledního jmenovaného je opravdu delikátní Granát panečku,to je šmakosek
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.