Já jsem byl ve SLO od 2.7.-8.7. v Mojstraně v kempu Kamne v Davje a taky jsme to projezdili a prochodili kolem...soutěska Vingar, vodopád Peričnik,pramen Nadiže, Tamar, Tarvisio na kafe, Vršič,ruská cesta a kaple, pramen Soči, Bled s koupačkou, Kropa - muzeum kovářství, Brezje - nádherný kostel atd. A taky nikdo z fóra
Jo až po cestě zpět v Rakousku jsme potkali Afriku 750 a Tigera z Dubňan..a naříkali, že kolega s Moto Grůzy měl problémy
GSSG napsal:
Já jsem byl ve SLO od 2.7.-8.7. v Mojstraně v kempu Kamne v Davje a taky jsme to projezdili a prochodili kolem...soutěska Vingar, vodopád Peričnik,pramen Nadiže, Tamar, Tarvisio na kafe, Vršič,ruská cesta a kaple, pramen Soči, Bled s koupačkou, Kropa - muzeum kovářství, Brezje - nádherný kostel atd. A taky nikdo z fóra
Jo až po cestě zpět v Rakousku jsme potkali Afriku 750 a Tigera z Dubňan..a naříkali, že kolega s Moto Grůzy měl problémy
Slávku no šak to sem s tyma pazůrama byl já ..Že vem nás do Slovinska, tož se jelo .Milda mě říkal po cestě ve Vídni že vás potkal Nějak jsme se minuli na parkovišti kde jste se potkali i s Matesem No byla to nádhera a i dobrodružství Jel jsem do Itošky do Guzzi pro šrouby do zadního kola, Víťa cestou na Vršič poztrácel 3 ze čtyř, ale naštěstí to zjistil v čas
Upravil Milan V dne 15.07.2016 12:06
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
mi5 napsal:
Já dostal od slovincu pokutu, tak mě pěkně nasrali.
Já dostal pokutu první den pár km od kempu.jeli jsme na Bovec do kempu Toni, jezdím tam furt .Vyskočil na mě policaj v takovém blbém místě no..jel jsem 74 myslím na 50tce.bohužel..moje blbost, ale už tam nebyl žádný barák tak jsem za to trošku zatáhl a ona cedule konec obce byla až kousek dál .Chtěli po mě 250 éček, pogovarjali smo se slovenski a tak jsem dostal 125..ale i tak je to darda Zůstalo mi v peněžence 70..a to bylo tak akorát na ubytování v kempu. Večer se na mě chlapi složili tak jsem se málem beru hlavně kartu, s tou platím benzín apod. Chtěl jsem jim to vrátit a oni že mě hodí do Soče .Dnes to jdu s nima zapít to už brblat snad nebudou Jinak to bylo jako vždy super a úžasná parta
Upravil Milan V dne 15.07.2016 12:08
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
GSSG napsal:
GSSG napsal:
Já byl ve Vingaru 8.7. ( šedé GS1150)a parkovalo vedle mne GS 1200 z ČR s téčkovou SPZ.Nebyl jsi to ty?
Nebyl jsi to ty?
Já mám B
Vingar jsem absolvoval 3., nebo 4.7. a mluvil jsem tam s majitelem 1150 eRka, parkoval vedle....8. jsem byl už na cestě k domovu přes Tržič do Ferlachu a mimo dálnici až k Predingu....hezká cesta ..a pak oprc od Grazu až po Břeclav po dálnici
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň