Tak jsem byl dneska v Autecu a okouknul jsem ty kalhoty. Měly jen ty béžový Summer 2 a ty džínový. Ty šedý měly jen na figuríně u R 1200 GSA. Blbý je, že je měly všechny jenom v Mku-sice jsem je na sebe navlíknul, ale měl jsem to jako elasťáky
Summer 2 jsem rovnou zavrhnul - ten materiál mi byl nepříjemnej. Ty džínový byly moc příjemný. Takže mám objednaný šedý i džínový v Lku a uvidim. Taky jsem si zkoušel bundu Rallye pro 2-je fakt super a vzhledem k tomu, že jí nemůžu sehnat starší, půjdu možná do nový. Jediný co mě trochu zarazilo, že je docela těžká a vždycky jsem si myslel, že jí dělají v černošedý barvě, ale místo tý šedý byla taková barva lehce do zelena. Paní jsem se na to ptal, ale říkala, že černošedá se nedělá, tak se radši ptám ještě vás
Upravil MALI dne 10.02.2009 19:00
Opravdu nikdo nevíte, jestli se dělá bunda Rallye pro 2 v černošedý? Nejsem si jistej, jestli ty fotky na internetu nezkreslují, ale přijde mi, že jsou tam v černošedý (líbí se mi víc), ale paní v Autecu mi tvrdí, že ta se nedělá a dělá se jen ta co tam maji a to je černo šedá lehce do zelena. Vzhledem k tomu, že se tam pán, kterej objednává náhradní díly dneska ptal objednávajícího, jestli Rko je boxer, tak už tam nikomu nevěřim I když ta pani v motohadrech je narozdíl od ostatních kravaťáků celkem příjemná.
Tak dneska mi konečně přišly do Autecu džínový i ty šedý kalhoty - nakonec jsem vybral ty šedý trousers city - jsou perfektní (snad se v nich neupeču) a aby toho nebylo málo, tak jsem si koupil i Rallye pro 2 sice je drahá jako sviňa, ale po té co mě přítelkyně přemluvila (moc práce jí to nedalo) jsem do toho šel. V Polu jsem si ještě koupil botky a jsem skoro celej novej. Tak teď ještě namontovat nádrž, koupit pár doplňků a můžu vyrazit Ještě jednou dík za rady