Tomino napsal:
A není lepší mít 2 mlhovky??Přeci jenom když pojedeš třeba v mlze nebo v šeru a budeš svítit jednou mlhovkou tak to i na motorce bude vypadat blbě a kdyby ti svítily 2 mlhovky tak podle mě budeš i líp vidět než jen s jednou ne?????Navíc tu dálku využiješ stejně jen za tmy si myslím.Jestli se pletu tak mě někdo opravte nebo přesvědčte že je lepší jedna mlhovka a jedna dálka.
Ono se to tady taky řešilo a myslím si že ze zákona nesmíš bejt na moto dvě mlhovky nevím jestli je to tak ,chtělo by to nějakého odborníka kdo se v tom vyzná.
Ja mam taky 2 mlhovky od TT,na technicky zadnej problem nebyl.Co se tyka svitivosti,tak ja je mam nastelovany tesne pred motorku a tak sviti dobre,vhodny v terenu kdyz se dojizdi za tmy nebo ze jste lip videt,xenon na dalku vubec nepotrebuju protoze na dalkovy vidim perfektne a jen jsem menil zarovku za nejakou snad Osram night vision nebo tak,jediny co bych uvital je mozna jeste lepsi potlkavacka,jeste zkusim taspon jednu mlhovku nastelovat vic dopredu,ale od toho si moc neslibuju,stejne toho za tmy moc nenajezdim
Aktualne 1250 GSA HP