Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Říjen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

Holící strojek - jaký používáte
geofre
Přidané 21.07.2016 21:34

Registrace: 08.02.12
Od 15ti do 25ti výrobky od Gillette (sensor excell 2, mach 1, 2, 3). Pak jsem dostal elektriku od Phillipse, ale po té jsem vždycky vypadal jako by mě někdo škrtil. Prakticky se to dalo použít jen na tváře, na krku naprosto nepoužitelné. Takže návrat k žiletce a na elektriku se mi doma v šuplíku práší. Pak jsem došel na to, že je pro mne nejlepší to valit strojkem na vlasy bez nástavce, takže mám permanentní krátké strniště. No a na podzim valím od prvního sněhu po narozeniny (únor) plnovousa.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010

Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí

madskin
Holící strojek - jaký používáte
Přidané 21.07.2016 21:52

Registrace: 23.03.11
Taky zalezi jestli te holeni bavi, kolik do toho chces davat penez... mas dost moznosti strojek (dost typu, drat nebo baterky), skrabky, bagry, shavetu, britvu.. ja sem holici strojek nechal jen na hlavu a bradku jinak klasickej bagr a ziletky. Konkretne tento http://www.luxusn...i-strojek/ (nejrychlejsi odkaz co sem nasel) Eletrika ti udela spis strniste, zbytek dohladka.. ruzny 3 4 5 rady skrabky moc nedoporucuju kvuli pokozce.. i kdyz to treba neni videt nebo citit docela trpi. protoze ji vlastne misto jednim prejetim prejedes treba 5x kdyz to ma tolik rad.. ale nekomu to vyhovuje. Pak tu mas taky cenu.. eletrika ti muze casem odejit a kupujes novou a kvalita uz neco stoji.. skrabky maj nahradni hlavice drahy jak prase a pokud mas fousy tvrde a mas jich hodne tak se to prodrazi. Bagr mas porizovaci cenu ruznou ale kvalita kolem litru a ziletky za par kacek a britva ta bejva cenove uplne jinde a potrebujes dost doplnku a musis brousit a to neni prdel.. zalezi jestli si z tpho chces udelat "ritual" a uzivat si to (koupit si ruzny vodicky, mejdla balzamy jezevci stetku atd atd atd) nebo nutny zlo Smile doporucuju ti si procist forum forum.britva.cz tam mas spousta informaci.. taky sem resil podobny promlem jako ty, tak se jen delim o sve poznatky Smile tak preju pekny vyber..
brrm brrrrm brrrrrrrrm

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 113
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,738
Nejnovější člen: Lubav

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.09 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI