Nesmíte žít v izolaci. My jsme denně pod tlakem oranžových, pořád přesvědčují a argumentují a nabízí vyzkoušení atd... Hrozný. Je to přímo ďábelské. A když podáš prst, podívej jak to skončí...
Kdyby si místo toho koupil třeba RT nebo GT nebo tak..
A vůbec nejhorší jsou ti bývalí BMW. To je jak odnaučený kuřák. Potřebujeme psychickou sílu. Zítra si vezmu BMW Motorrad Racing team tričko
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Vjetrnik napsal:
to Tomas: jak může Hicks dosvědčit, včera jsem měl tričko TT........
jo a tanga ma taky KTM, vsem je ukazoval, muzu dosvedcit
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
v islamu na tohle existuje samozrejme koncept zvany takíja... lhat v zajmu BMW jest dovoleno, naturlich.
Vse se vaze k udalosti roku 611 na trhu v Medine... kdy pobocnik Muhammada (tm) -- Ibn Said Al-Munchen lhal o skryte vyrobni vade kardanu poustnich boxeru zidovskym kupcum, aby jejich bmw karavanu mohl nasledne mohameduv kmen snadno zdolat, nebot jak znamo jest bez funkcniho kardanu jses protivnikovi vydan napospas.
Dalsi otazky?
17 cm
Když Abdul Rahman zjistil, že mezi jeho proroky je zrádce, který po vyzkoušení boxeru spolu se židovskými kupci opustil Medinu, chodil se zbývajícími proroky ven na kamennou pláň v naději, že zrádce prozře a vrátí se k jeho skupině. Takto tam stáli, nepohnuli se a marně doufali několik dní a nocí. Šestý den první prorokův muž zahlédl vracejícího se zrádce, jal se úprkem sdělit tuto novinu Abdul Rahmanovi, mezitím zrádce dorazil na kamennou pláň s vysvětlením, že Abdul Rahmanovi zapomněl předat řetězovou sadu ČZ. Jako důvod vrácení Abdul Rahmanovi a jeho pobočníkům sdělil, že on ji již nikdy nebude potřebovat.
Upravil NP dne 22.01.2009 13:35
NP napsal:
Když Abdul Rahman zjistil, že mezi jeho proroky je zrádce, který po vyzkoušení boxeru spolu se židovskými kupci opustil Medinu, chodil se zbývajícími proroky ven na kamennou pláň v naději, že zrádce prozře a vrátí se k jeho skupině. Takto tam stáli, nepohnuli se a marně doufali několik dní a nocí. Šestý den první prorokův muž zahlédl vracejícího se zrádce, jal se úprkem sdělit tuto novinu Abdul Rahmanovi, mezitím zrádce dorazil na kamennou pláň s vysvětlením, že Abdul Rahmanovi zapomněl předat řetězovou sadu ČZ. Jako důvod vrácení Abdul Rahmanovi a jeho pobočníkům sdělil, že on ji již nikdy nebude potřebovat.
mily bratre, jsem si temer jist, ze tento Tvuj citovany hadith nepatri mezi hodnoverne a tedy presne popisujici zivot Proroka, muzes prosim uvest zdroj?
Poradim se zitra s bratry v madráse...
17 cm
NP napsal:
mily bratre, jsem si temer jist, ze tento Tvuj citovany hadith nepatri mezi hodnoverne a tedy presne popisujici zivot Proroka, muzes prosim uvest zdroj?
Poradim se zitra s bratry v madráse...
Přikláním se ke Tvému názoru, že mé zdroje v tomto případě nejsou plně důvěryhodné... V otázce značky řetězové sady se rozcházely
Emilio napsal:
Rád se kouknu na nějakou zajímavost a taky to beru,že ty majitelé KTM mají potřebu o tom mluvit,ale proč to cpou sem,když to skoro nikoho nezajímá,to neexistuje žádný portál nebo klub kde si můžou říkat o ojnicích,polštářkách či tetování na přirození do nekonečna a pořád to nebude ohraný!
Vjetrník je jek prasklá gramofónová deska,pořád dokola ktmktmktm
určitě mají své fórum,ale tam se jim nechce chodit páč je to furt dokola ve stylu:já se picnu zase se mi podělalo to,či ono,nebo zas to netáhne,ulomilo se to,jak to tlačíte dom a různé jiné veselosti zvané KTMproto chodí jinam,tedy sem,kde se dočtou,jak vypadá okolní krajina zpoza řidítek BMW a jak si to ti bavoráci náramně užívají a poruchy neřešípáč žádné nejsoubohužel až časem jim dojdeže kvůli 10 minutám adrenalinu a následné týdení opravě se KTM nevyplatí
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
to bystřické: Souhlasím s tebou Možná to sem dává protože na jejich vebu je víc takových co mají větší sbírku než on a tak se tam ztrácí v davu.
Ale musím říct že se mi to líbí.
Splněný sen moje 1100GS
Větrník to sem dává proto, že se mu to líbí a je tak nadšený a spokojený, že se
Vám kamarádům, chce pochlubit, nic jiného v tom nehledejte
však ruku na srdce, kterému z nás by to paní tolerovala? mě asi nééé
když jsem chtěl motorku do obýváku bránila mi tělem
Upravil Baltazar dne 22.01.2009 19:15
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
No Větrník má především ještě v záloze to BMW, ne jako někteří, kteří tu správnou značku zatratili a teď se musí prokousávat nezáživným čtivem na www.flare.cz, což je jedna z mála okrajově podobných alternativ této online komunity. Ovšem když znova pohlédnu hrůze do očí (viz foto v prvním příspěvku), řekl bych, že to nebude dlouho trvat a pozvou ho na testovací jízdu LC8, přihodí nové oranžové vozítko, nějakého naháče nabo duka a bude konec...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Panebože tak se z toho všichni nezbláznite,prostě to sem dal,páč má rád KTM.Já jsem taky přelezl na Oranžovou a našel jsem vozítko který jsem hledal,ale BMW je pro mně pořád velká Ikona jen nevyhovovala mojemu ničení.KTM zatím drží a snad držet bude.S váma se uvidím taky vždycky rád tak tak co je špatně???Myslím,že zrovna spousta z vás je zdrojem toho poštuchování!!
joooo nejlepší příspěvky má Tom TT dlouho jsem se takhle nanasmál.... (ne kvůli tomu že něco zesměšňují), ...vsadím se že i vjtrník není mlok a pěkně se tím baví... nejlepší je to o tom kuřákovi jak trefné.... jinak mi KTM neva, va mi afektované výstupy ať už in natura nebo tady na netu.... vždyť velmi velmi malo lidi stejně využijí tu krosovou výhodu KTM protože jim místo panenek v očích naskakují dolárky a v trenkách zase čárky ....
TAKE IT EASY
Emilio napsal:
Rád se kouknu na nějakou zajímavost a taky to beru,že ty majitelé KTM mají potřebu o tom mluvit,ale proč to cpou sem,když to skoro nikoho nezajímá,to neexistuje žádný portál nebo klub kde si můžou říkat o ojnicích,polštářkách či tetování na přirození do nekonečna a pořád to nebude ohraný!
Vjetrník je jek prasklá gramofónová deska,pořád dokola ktmktmktm
určitě mají své fórum,ale tam se jim nechce chodit páč je to furt dokola ve stylu:já se picnu zase se mi podělalo to,či ono,nebo zas to netáhne,ulomilo se to,jak to tlačíte dom a různé jiné veselosti zvané KTMproto chodí jinam,tedy sem,kde se dočtou,jak vypadá okolní krajina zpoza řidítek BMW a jak si to ti bavoráci náramně užívají a poruchy neřešípáč žádné nejsoubohužel až časem jim dojdeže kvůli 10 minutám adrenalinu a následné týdení opravě se KTM nevyplatí
teď jsem se fakt pobavil
Konečně jeden s velkou motorkou