Já se mu už ani nedivím... seš tady novej, máš 12 příspěvků a všechno je to jenom brek a stížnosti
Pohled z druhý strany nemáme, ani mít nebudem, takže nejvyšší čas se na to vysrat
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Já se mu už ani nedivím... seš tady novej, máš 12 příspěvků a všechno je to jenom brek a stížnosti
Pohled z druhý strany nemáme, ani mít nebudem, takže nejvyšší čas se na to vysrat
at navazu, nespokojenost se sluzbou je vec ktera se deje dnes a denne tisicum lidi, zijes ve spolecnosti ktera pro tuhle situaci nabizi spoustu reseni od COIky, po soud...
pokud je stav jaky popisujes, urcite bys neco z toho mel vyuzit, puleni motoru LCcka (nebo buhvi co), rozhodne znamena tisicove naklady, neni to podle me malickost
nicmene nejake kusy bloku motoru v razeni mi prijdou ponekud zvlastni (ale stat se muze asi vsechno) ...
Upravil xylem dne 20.08.2021 09:49
Hoši zase se mu nedivte, co člověku zbývá. Rady typu soud a ČOI jsou úsměvné, jako kdybyste nevěděli jaká je v ČR vymahatelnost práva. Nasranemu člověku zbývá alespoň poslední možnost, napsat to na net.
Já jako Prostějovak si z těchto dvou stránek vezmu, že k cyrilmoto nikdy a raději moto na vlek a k pověřeným servismanum. Na co riskovat. A nejde mi ani tak o pochybení servisu (stát se může, jsme lidi, ikdyz u moto to může bolet i fyzicky..), ale jde o přístup a chování jak někde v devadesatkach na východě.
Mr GS napsal:
Hele forum už navštěvuji dlouho ale nic jsem tu nepsal pohled z druhé strany klidně muže byt, ale nic to nezmění. A coi atd to není rada řešit tahanice se soudem o 12 tis to vás chci vidět :-D
Mr GS napsal:
A vůbec nebrecim jenom jsem nasranej. Motorku jsem měl po tady té. Zkušenosti celou rozpulenou a aspoň jsem se něco naučil, takže za to mu dík….
A jestli hodnotis lidi podle počtu příspěvků, tak nevim no
Je to snad topic o zkušenostech s prodejci tak co
Upravil Blackgsa1200 dne 19.08.2021 21:07
Já jako Prostějovak si z těchto dvou stránek vezmu, že k cyrilmoto nikdy a raději moto na vlek a k pověřeným servismanum. Na co riskovat. A nejde mi ani tak o pochybení servisu (stát se může, jsme lidi, ikdyz u moto to může bolet i fyzicky..), ale jde o přístup a chování jak někde v devadesatkach na východě.
No, vidíš... to je názor
Na jedný straně Cyril, kterej opravuje BMW motorky přes 25 let (to tady ještě nebyl invelt, staratos, renocar... vůbec nic), na druhý straně neznáma internetová postavička a přes to máš jasno a už tě nezajímá pohled z druhý strany... to ti gratuluju
Hlevně si ten život nekomplikovat ověřováním faktů ... Myšlení je totiž přeceňovaná záležitos Lepší je sežrat všechno, co kdo kde vyblije...
Upravil Mr GS dne 19.08.2021 21:07
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
MrGS: Tak vlákno pro něj nevyzniva moc pozitivně. Nejde o jednoho člověka, napsalo sem více lidí. Nejsem si vědom, že bych na lidi typu Tonda atd. četl něco zlého, tak proč bych jako potencionální zákazník měl jít do rizika, nemám tu potřebu. A nevím jak si představuješ to ověřování faktů? To tam mám zítra dojít a vyptávat se zda něco neposrali a nechoval se jako arogantně? prostor na vyjádření tu je, mě jako zákazníkovi je to bez emocí úplně jedno jaké si buduje PR a rozhodně nemám potřebu hrát si na detektiva
Před cca 12ti lety jsem se u nich byl dívat na moto které jsem sháněl -tedy i jako možný kupec - a dobrej pocit jsem z nich teda neměl - arogantní chování -s tím můžu souhlasit to jsem osobně viděl.
prosteoff napsal:
Hoši zase se mu nedivte, co člověku zbývá. Rady typu soud a ČOI jsou úsměvné, jako kdybyste nevěděli jaká je v ČR vymahatelnost práva. Nasranemu člověku zbývá alespoň poslední možnost, napsat to na net.
to nejsou úsměvné rady, to jsou přesně ty instituce, které tu jsou právě od takových případů a které, mimochodem, platíš i ty ze své kapsy, aby právě v takových případech pomáhali
a pokud tady jde o 12k, no tak to se zrovna ČOIka zabývá i daleko menšími škodami
za mě bych to vzal do autorizáku (jako jestli tam máš kusy bloku motoru WTF ??), nechal udělat odhad nákladů na opravu s dokumentací a využil ČOIku a živnostňák, minimum práce a dobrej základ pro případné další kroky
obecně - rozumím tomu že si to každý vyhodnotí podle sebe, samozřejmě respekt, ale na druhou stranu pokud se dlouhodobě jen mává rukou a sklápí hlava, nikam se jako celek neposunem
prosteoff napsal:
to nejsou úsměvné rady, to jsou přesně ty instituce, které tu jsou právě od takových případů a které, mimochodem, platíš i ty ze své kapsy, aby právě v takových případech pomáhali
a pokud tady jde o 12k, no tak to se zrovna ČOIka zabývá i daleko menšími škodami
za mě bych to vzal do autorizáku (jako jestli tam máš kusy bloku motoru WTF ??), nechal udělat odhad nákladů na opravu s dokumentací a využil ČOIku a živnostňák, minimum práce a dobrej základ pro případné další kroky
obecně - rozumím tomu že si to každý vyhodnotí podle sebe, samozřejmě respekt, ale na druhou stranu pokud se dlouhodobě jen mává rukou a sklápí hlava, nikam se jako celek neposunem
no a jinak opět - zlatej servisák
Prasklej a utrzenej blok byl nejspis způsoben dřívější závadou kardanu v zaruce u BMW…,
Nešlo řadit, takže všichni byli jisti ze je špatná převodovka, nebylo to už v zaruce tak jsem nechtěl za 100tis měnit převodovku v BMW… Proto jsem to s touto závadou dával do tohoto servisu…
Kdybych to tušil, tak bych to do BMW dal a uhrál bych to na kulanci, ale to nemohl nikdo vědět že… protože tohle ještě nikdo neviděl…
Vyhodnotil jsem to, tak jak jsem to vyhodnotil.
Jen jsem napsal co se přihodilo. Každý má svobodnou volbu si vybrat kam pojede to je vše…
Blackgsa1200 přiložený následující obrázek:
[184.14Kb]
Upravil Blackgsa1200 dne 20.08.2021 10:48
...Pavel sem nechodí, takže příběh z jeho strany neuslyšíme. Leda že bych se ho zeptal, až se zase uvidíme... Víc k tomu napsat nemůžu...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure