vsadil bych na tu KO baterku, s tím autem to vyzkoušej ještě jednou a ať ti někdo podrží na silu kontakty na baterce od startovacích kabelů, pokud to jenom tak nacvakneš, tak tam není dostatečná plocha a kontakt, teče tam dost ampér... a nebo půjčit dobrou motobaterku A potom když novou baterii, tak žlutou Motobatt, hodně zdaru
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Tomano79 napsal:
vsadil bych na tu KO baterku, s tím autem to vyzkoušej ještě jednou a ať ti někdo podrží na silu kontakty na baterce od startovacích kabelů, pokud to jenom tak nacvakneš, tak tam není dostatečná plocha a kontakt, teče tam dost ampér... a nebo půjčit dobrou motobaterku A potom když novou baterii, tak žlutou Motobatt, hodně zdaru
No, sokole, stačilo mě pořádně nakopnout. S autem jsem to vyzkoušel znovu, kontakty pořádně podržel a ejhle, motorka nastartovala. Takže ano, baterka je v prdeli. Jsem rád, že to není startér. Moc se mi nechtělo ho rozdělávat :-)
Po několika doporučení se dám teda na tu žlutou Motobatt.
Má někdo doporučení na konkrétní typu?
Díky všem za účast a rady. Cením si toho.
BMW R1200GS (2004)
Najdi si tady,podle typu a rocniku masiny.: http://www.motoba...mp;path=59 a pak si ji objednej v ceskem obchode.
Upravil Danes dne 03.09.2016 12:10
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
No vidíš, paráda, na 12ku je Motobatt MBTX12U a zrovna si k tomu kup nabíječku Ctek MXS 5.0 ta tvoje nabíječka je klasická "euro" nabíječka a je poměrně hloupá, takže horší nebo špatnou baterku nepozná a pořád nabíjí nebo hlásí, že je gut a ona není.
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
S tou baterkou si myslím, že je lepší když ji koupíš někde v okolí bydliště a nacháš si ji v tom kšeftu naformátovat i když to není nic složitého. Ohledně baterie jdu do nejlevnější EXIDE YTX14-BS a co se týká nabíječky tak OptiMate 6.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it