Jsem tu registrován velmi krátce, ale takovou formou jako ty bych se určitě ve svém prvním a druhém příspěvku představit nechtěl.
Jacob: a co jsi čekal že sem lidi napíšou,když jsi se tak prezentoval
- jak píšeš motorku máš přes rok a ani jsi se sem nezaregistroval - což nechápu proč, když jak píšeš najít nový spřízněný duše. Většina lidí se už před koupí motorky zaregistruje na fórech dle zvolené značky, modelu či případně typu,aby mohli čerpat z článků či názorů jiných vlastníků daného motocyklu nebo diskutovat s nimi o případných problémech a pod..
- první příspěvek a v něm přímo odkaz na stránky Sherlogu - dle mě je to reklama dané firmě jak vyšitá. Jako sdělení ostatním a ne reklamu stačilo přece napsat ukradli mě motorku a díky Sherlogu ji mám z5.
- když se o něčem zmíním tak popíšu celou událost a ne tak jak jsi to prezentoval ty - ostatní si domyslete - prostě to zase zavání reklamou.
Takže nic ve zlém uvedl jsem jen své pocity k tomu co jsi napsal.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
jarrii napsal:
Pekelnik: muj pripad:-) Registrace 2008, moto koupeno letos. Proste jsem si pockal:-D
Jak jsi to mohl tak dlouho vydržet? nechápu.... Já mám registraci a hned na to koupi. Prostě to bylo k nevydržení
Vlastně kecám, napřed jsem koupil a pak se registroval, ale to už jsem stránky "sjížděl" skoro rdva měsíce.
Upravil Medik dne 07.09.2016 12:53
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
A ja byl registrovany asi rok, jeste a Bigem
Upravil Kubrt dne 07.09.2016 13:08
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jarrii napsal:
Pekelnik: muj pripad:-) Registrace 2008, moto koupeno letos. Proste jsem si pockal:-D
Jak jsi to mohl tak dlouho vydržet? nechápu.... Já mám registraci a hned na to koupi. Prostě to bylo k nevydržení
Vlastně kecám, napřed jsem koupil a pak se registroval, ale to už jsem stránky "sjížděl" skoro rdva měsíce.
To jsem mel jeste rodinu a jine priority. Clovek mini, zivot meni.
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
To, že mi jí ukradli jsem zjistil rano a fakt nevim, kdy presne mi ji ukradli (predpokladam, ze v noci). Rano jsem teda zavolal policajty a ty z ty firmy, ktera mi delala zabezpecovak. Asi za 2 hodky mi volali, ze ji nasli... Už mám tohohle tématu dost a nehodlám vysvětlovat celou story. To nebylo účelem. Prostě jenom moje euforie v danou chvíli převládla a chtěl jsem to zkratka někomu rict, aby terba v pripade potreby (protoze motorky se podle me kradou dost festovne) nejaky doporuceni, ktery uz nekdo vyzkousel... Dělam celej zivot obchod, tak mam asi deformaci doporucovat, kdyz neco funguje anebo odrazovat, kdyz ne...
Nechtěl jsem se do této diskuze nijak zapojovat protože od začátku jsem na to měl svůj názor...
Jen si ale musíš tedy uvědomit co vlastně kde píšeš...
první příspěvek:
"...chci se podělit o svou radost ze znovu nalezené mototrky, kterou mi čmajzli na Praze 5 zhruba před 2 měsíci..."
další příspěvek:
"...Nevim, z ceho jste usoudili, ze ji hledali 2 mesice? Nasli mi ji asi za 2 hodiny!!!..."
a v posledním píšeš:
"To, že mi jí ukradli jsem zjistil rano a fakt nevim, kdy presne mi ji ukradli (predpokladam, ze v noci). Rano jsem teda zavolal policajty a ty z ty firmy, ktera mi delala zabezpecovak. Asi za 2 hodky mi volali, ze ji nasli... "
a dále píšeš:
"...Prostě jenom moje euforie v danou chvíli převládla a chtěl jsem to zkratka někomu rict.."
Co mi z toho vyplývá:
1/ buď jsi 2 měsíce spal a ráno po 2 měsících jsi se probudil a zjistil, že je motorka fuč a pak ji po dvou hodinách od nhlášení našli....
nebo
2/Jsi šťastný člověk, protože euforie z nálezu motorky u tebe trvala celé 2 měsíce a v návlau tak nádherného pocitu opojení radostí z nálezu motorky jsi ten článek napsal ( jasně že až po 2 měsících protože v těch prvních několika desítkách dnů jsi štěstím nemohl ani promluvit..)...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
AKHB - fakt jsi mě dostal tím 2/Jsi atd. .
A proto mám rád fóra, vždy se objeví příspěvek u kterého se člověk opravdu pobaví.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
AKHB: bod cislo dve nema chybu. Od srdce jsem se zasmal. Jsou veci, ktery nevysvetlis. Jo a jak se rika...cim vic hovno patles, tim vic smrdi
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
jencekgs napsal:
Ja to chapal tak, ze mu ji ukradli, nasli za 2h a policajti mu ji vratili za dva mesice.
Tak přiznám se, že tahle možnost mne nenapadla....
Proč? Protože o tom, tam v tom co píše, není ani zmíňka....
A pokud bych tedy měl vařit z toho, co tam není napsáno, pak chápu, že je tak naprosto šťastnej, protože mu ukradli F800S (byl rád, že mu jí ukradli, ale aby dostal prachy z pojišťovny to hlot MUSEL nahlásit) a po dvou měsících mu vrátili F800GS ADV....
To je pak jasný, že ta radost se projevila až po těch dvou měsících (celý dva měsíce trnul, že se mu jeho F800S vrátí), ale když se mu vrátila F800GS ADV ( možná i v plný náloži a se všema možnejma doplňkama od TT a W....)byl v takové euforii, že ten článek napsal..... jasně je potřeba se podělit o tak maximálně pozitivní zážitek.....
Hele můžem se tu dohadovat o čemkoliv.... je fakt, že první článek je zavádějící a další to moc nevylepšují.... bez podrobností, který se dají doložit, aby rozptýlil pochybnosti, je to o ničem....
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
To AKHB: Nevyvracel jsem Tvoji teorii,jelikoz me bobavila. Jen jsem popsal me ani ne tak pochopeni jako domysleni.
Osobne bych tu prihodu rozvedl vice, nebo mlcel.
Splněný sen moje 1100GS
Kluci, jakou u soudu (v civilizované zemi a ne v Čechystánu), je nutno brát v úvahu i byť nepatrnou možnost, že opravdu jde jen o projev radosti, byť podaný nešťastnou formou.
Nicméně i reakce, které nejsou zrovna oslavující a příjemné (autorovy vlákna) jsou poučné i pro autora, zvlášťě když se živí obchodem. Vytříbí mu to cit pro jazyk a podání tématu. I špatná zkušenost je zkušenost a kupodivu se kolikrát hodí, i když v okamžiku nabírání zkušenosti se to jeví naprosto negativně.
Já zde byl sepsut hned po prvním vlákně, kde jsem domrvil odkazy, přílohy a ještě zapomněl na vyjmenovaná slova.
A taky chtěl inzultovat Hickse, k čemuž neměl leckdo daleko, než ho poznal osobně
Třeba se z klučiny ještě vyklube užitečný člen fóra, pokud tedy polkne hořkou pilulku aniž by se nadobro zatvrdil.
Nicméně, a to je právě to zábavné zde, ty konstrukce, dedukce a zpracování kusých informací opravdu pobaví. Takže i já polkl pilulku a občas to i schytám , bo nejsme všichni stejní a už vůbec ne dokonalý.
Ale vlákno je to fajn. Opravdu se bavím.
Upravil Medik dne 08.09.2016 14:23
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz