i střední morava zná perfektně cestu do buchláků,ještě před 3 rokama sem tam spálil něco oktanůa gum,pak sem se nato radší vys...lteď tam jezdím občas na kolínko(uzené)na srazík bych dójel
no a moje výška,191,sedlo ok,na zem došáhnu nohamaale mám níízko řidítka3 cm nádstavce je málo
Upravil bystricke dne 30.01.2009 11:36
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ahoj mam 170 a 80kg. Předtím jsem měl transalpa a z gs dosahnu lepe nez z alpa. GS je sice trochu tezší ale na zem došahnu v pohodě a jistě. Je to spíš jen o zvyku. GS je trochu širši v sedle ale to bych spiš viděl jako plus. Taky jsem se toho bal, ale po par km se me obavy rozplinuly. Jinak je to gs ´01 . Takže se toho vubec neboj.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
No mozna tam nakonec skoncim ) Rikam si ale, ze kdyz to sem nekdo dokaze dotahnout a stravi s tim cas a tak tak si to take necha radne zaplatit. Ja ten cas mam, nemecky umim vyborne a s papirovanim mi poradi kamarad co taha auta. Finance jsou omezene, tak bych radeji investoval vic sveho casu "na ukor" lepsi masine. Jen kdyz prolezam nabidky na motoscoutu a mobile a u dealeru, tak koukam ze ty ceny jsou tam vyssi nez za co to nabizi kde kdo v cechah - to mi hlava nebere. Koukal jsem po nejakym rocniku 06 tak do 30ti tisic najeto.
jo je to tak kdyz se neco objevi co ma cenu vzit hned pro to leti nějaký překupník, bohužel to tak je. A co se prodava tady ma vetsinou najeto jednou tolik nez ma na tachaku.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Maruna napsal:
Ahoj, mám problém - nejsem zrovna velkého vzrůstu 169cm a tak by mě zajímalo, jestli je pravda že s GSem mám prostě smůlu. Je tu někdo s podobnou výškou a zkušenostma? Zatím jsem se dočetl, že se dá sedlo snížit na 850mm, ale to je pořád ještě o 12 centaku vic nez muj dosavadni stroj. Díky Jirka
Já mám 178,sedlo po laborování mám nahoře,protože při delších cestách mě bolí kolena (stará)
Měl jsem několik krizovek při došlápnutí na zem,ale sedlo nesnížím. Takhle mi to prostě vyhovuje. S váhou neni problém,jen při zvedání ze zemně,nebo při nějaký manipulaci. Při jízdě je to všecko SUPER.
Chce to prostě vyzkoušet.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Mám 182 cm , GS 1200 je má první motorka a zatím super. S váhou nemám problém mám 105kg. Taky jsem ji dovezl z německa v 10/2008 roč.2006 najeto 17000km cena super 8900EU. Bohudík to se dalo euro sehnat za 24Kč. Držím palce. Hlavně to neuspěchej. Já vybírál 4měsíce než jsem trefil na tu pravou.
To Maruna:Je vidět,že jsi tu nový.Obrať se na Boba zde z fóra, prodal už pár motorek zdejším klukům a pokud vím, nikdo si nestěžoval.Jinak já 193cm/125kg,takže bez problémů.
No mozna tam nakonec skoncim ) Rikam si ale, ze kdyz to sem nekdo dokaze dotahnout a stravi s tim cas a tak tak si to take necha radne zaplatit. Ja ten cas mam, nemecky umim vyborne a s papirovanim mi poradi kamarad co taha auta. Finance jsou omezene, tak bych radeji investoval vic sveho casu "na ukor" lepsi masine. Jen kdyz prolezam nabidky na motoscoutu a mobile a u dealeru, tak koukam ze ty ceny jsou tam vyssi nez za co to nabizi kde kdo v cechah - to mi hlava nebere. Koukal jsem po nejakym rocniku 06 tak do 30ti tisic najeto.
Moje dvanáctka je taky od Boba a můžu doporučit. Bob vozí nádherný voňavky, s prověřeným původem, v perfektním stavu. Papíry, servisní knížka, záznamy ze servisu, málo km. Já mezi papíry měl i faktury za servisy od původního majitele :-)
Bobův full servis neměl chybu , včetně "donášky" až do domu a postavení na značky.
S němčinou problém nemám, i čas bych si našel, ale vysedávat na síti a hledat a hledat, pak se drbat k Helmutům, shánět vozík, řešit papíry v Německu, řešit papíry v Česku, nic pro mě
Dal jsem na doporučení místních kolegů, zajel se k Bobovi podívat, vybral si a za pár dní byla moje
Já jsem se tedy snažil pořídit si značku snadno zapamatovatelnou pro mě, ale neprovokující. Takže číslo dole obsah, jen to nahoře se mi trošku nepovedlo, páč to evokuje trojtakt
moods přiložený následující obrázek:
Co se týče RZ tak mám 8?8 1111, dostal jsem jí úplně legálně?? Dáma za okénkem byla samá sranda a já pak musel šest hodin odpracovávat ty hloupá čísla. Nemám je rád! No a pokud narážíte na Boba a jeho dovoz. Musím ho pochválit. Dovezl nám už stři a čtvrtá je na cestě. Nevím jak to dělá ale vždy na jedničku. Nemyslím že je drahý ale snad někdy ho musíte popohnat.
profesor
Nepřemýšlel jsi nad normálním GS v plné výbavě, ověsit to trubkama, dát drátěný kola, opticky budeš mít co chceš, dosáhneš na zem a kdyby to bylo náhodou málo, resp. stále by Ti bylo vysoko, dát snížený sedlo.