Poslal jsem ti zprávu na fb ohledne zajisteni bezpečnosti na střelnici.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Rudo nesmutni , zatim nemam v planu to zabalit, ale letos nam dava soused prudic dost zabrat tak uvidime.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Chlape diky, muzu tedy s tebou pocitat na sobotu odpoledne na OFF odjezd mezi 14:00-15:00
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Rudo nesmutni , zatim nemam v planu to zabalit, ale letos nam dava soused prudic dost zabrat tak uvidime.
Asi se potřebuje zase zadarmo ožrat.
P.S. Jinak se mnou počítej. Na všech "rodinných akcích" jsem v tomto termínu odmítl účast.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Bylo by místo pro jednoho dost chlasitě spícího a hlučného obecně křupana z pražského Žižkova? POKUD OFF NEBUDE MOC SUROVEJ, I NA ZIMÁKY PŘEZUJU
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
A to ve svém věku vydržíš oslavovat 3 dny v kuse?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Takze po dnesku mame 28 nahlasenych lidi . Pojede se OFF pro mastodonty to zajisti Quret a pak bude vice hadr to se ozval Vilkda s kolegou ze by si to vzali . Takze o odpoledni zabavu postarano.
Čeština můj koníček
Chlapaci se strelnici se to ma zatim tak , ze ta kde to melo byt je v kompletni rekonstrukci a nevi se zda se to stihne dodelat a udelat nove certifikace. Ta dalsi je dost daleko takze by se mohlo jet az treba odpoledne, ale zas by jste prisli o OFF vyjizdku nekteri. Uvidime jak to dopadne.
Čeština můj koníček
Hosani a devcata drzte palce 15.8. bude certifikace nove zrekonstruovana strelnice kde bychom mohli udelat dopoledni program, tak snad projde pokud ano 1.9. slavnostni otevreni a 2.9. nas dopoledni program.
Jinak pokud to nevyjde mam nahradni reseni na dopoledni program .
Čeština můj koníček
Ahojda Šreku, tak vidím, že se ti to úspěšně plní a za chvíli bude obsazeno .
Takže jestli můžeš připsat mne a pár mých kumpánů, vesměs už tam byli: Radim GS a Ondri do baráku a další dva Romeš a Viťan, půjdou do stanu. Celkem jsme 4. Těšíme se čus bus. Radim.