to já taky
Marta má na 11ce vstřiky z 1150 (úprava předchozího kutila ) a "zlepšení" je akorát v tom,že volnoběh je pod 1000ot./min a už ani nejde nastavit výš.Myslím si,že těma vstřikama se směs rozhasila tak,že je tak bohatá,že rozsah manuálního nastavení volnoběhu už nestačí...
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nové vstřiky jsou doma, ale nevím, kdy to všechno vyzkouším. Nemám vadný vstřik z 11ky a ještě chcu jezdit, tak bych to viděl až někdy v zimě...
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Mám tu první PROTOTYP Je tam použitý původní držák vstřiku s redukcí, ve finále bude asi uplně nový držák.
Mám to hotové na R1100GS, na 1150GS je jiný vstřik a je potřeba jiná redukce. Tu zatím nemám.
Rychlý závěr: Je to BOMBA a už nikdy zpět starý vstřik
Výhody:
* lepší akcelerace
* jde líp za plynem
* žádné propady při akceleraci
* dřív při nízkých otáčkách a rychlém přidání plynu se občas zakuckal, teď nic
Nevýhody
* žádné
Cena sady pro R1100GS: 3600 Kč + 100 Kč pošta. V Německu to vychází na 210 EUR, tj. 5500 Kč.
Obsahuje:
* nové Bosch vstřiky pro R1200GS (typ Bosch 0280158038)
* veškerý materiál potřebný pro montáž
Materiál je tvrzený hliník. Pokud by to někdo chtěl mermomocí z nerezu (jako to mám já) tak se dá taky domluvit (+200 Kč).
Montáž trvá cca 10 minut jedna strana.
Dodání: cca 2-3 týdny podle vytížení soustružníka (a nadcházející Velikonoce).
Platba: Vzhledem k tomu, že drtivou část ceny tvoří vstřiky tak bych chtěl platbu předem nebo minimálně zálohu.
R1150GS: Cena by byla o pár stovek nižší (je potřeba pouze jedna redukce). Bohužel zatím nemám vstřik z 1150 a nevím jaký to má efekt, ikdyž si to na zahraničních webech taky chválí.
ripper přiložený následující obrázek:
[193.2Kb]
Upravil ripper dne 10.04.2017 21:13
Jo fakt je to super. Urcite to vyjde levnej nez z Nemecka. Musim dohodnout nejakou cenu se soustruznikem a dam vedet.