j_a_k napsal:
Designově se mi nejvíc líbí tahle kombinace.
No mě se tato kombinace také nejvíc líbí, jenže bohužel na našem trhu není . Jinak ty ADX-1 prodává fa. Automotofans v Praze ve Vrbovce, a při první registraci v e-shopu dávají 5 procent slevu. Aspoň já jsem tuto slevu dostal při registraci.
swat napsal:
Škoda jen že to není tri kompozit a nemá bradový deflektor.
Jinak tato barva je asi jediná hezká.
Tohle je fakt pekna barva.
Pred tremi lety jsem porizoval Schubertku v barevne kombinaci(viz.obrazek), aby to pasovalo k memu Rallycku... a tohle je podona barevna kombinace, ktera se mi taky hodne libi...
Dejte pak vedet, az ji nekdo koupite, jak vypada zpracovani te prilby
Upravil cejsi dne 27.01.2017 15:49
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Tak jsem se dnes byl ve Vrbovce podívat na tu ADX-1. Vyzkoušel jsem ji a za sebe mohu říct super. Perfektně seděla na hlavě, před bradou dost místa a váhově (pocitově) mi nepřipadala vůbec těžká . Bradový deflektor samozřejmě má....
A ta bílá s červenomodrými doplňky byla ještě hezčí než na obrázku. Už jsem se rozhodl, po výplatě jdu pro ní .....
Matess napsal:
Tak jsem se dnes byl ve Vrbovce podívat na tu ADX-1. Vyzkoušel jsem ji a za sebe mohu říct super. Perfektně seděla na hlavě, před bradou dost místa a váhově (pocitově) mi nepřipadala vůbec těžká . Bradový deflektor samozřejmě má....
A ta bílá s červenomodrými doplňky byla ještě hezčí než na obrázku. Už jsem se rozhodl, po výplatě jdu pro ní .....
Díky za info. Mou velikost sice zatím nemají, bude až na konci února, ale objednal jsem a slevu 20 procent mi potvrdili . I poštovné je zdarma, takže super....
Dnes jsem přilbu zkoušel v mcf a dojem nic moc, čekal jsem po všech těch ohlasech daleko víc. Vystavené přilby byly už vytlačené. Jiný kus, vytažený nový z krabice, totálně rozvrzaný, sluneční clona v zataženém stavu hrkala při pohybu přilby. Druhý kus nehrkal, ale povrzával a nebyl už v té barvě, co jsem chtěl. Velikostně mi to taky moc nesedlo. M velikost hodně těsná, až tlačící a Lko bez kukly volné. Tak jsem nakonec nekoupil. Na otestování na moto ji zatím nemají, možná prý na jaře, nová várka má být začátkem března.
Zkoušel jsem ji minulý týden ve Vrbovce a ta clona mi tam taky dost vadí.Frajer mi tvrdil,že tak chrastí sluneční clona v každé přilbě,ale když jsem tam s kteroukoliv přilbou potřepal,tak to nedělalo.Přilba mi ani moc neseděla.Připadalo mi dost tvrdé polstrování a celkově nic moc.No,ale cena je dobrá.
.
Ja jsem loni v lete koupil Caberg Tourmax, sedel luxusne, vsechno parada, navic tehda v Bikersu akce za 5k, ale pri jizde v ni hrozne povrzavalo, takze jsem se vubec nemohl soustredit. Tak jsem ji reklamoval (reklamaci uznali...), no a ted kdyz se objevil ADX-1, tak jsem byl rad, navic v MCF taky v akci, ale nechci zase skoncit jako s Tourmaxem. Nyni mam 6 let stary Caberg Sintesi a zadne takove problemy s vrzanim nebo hrkanim clony vubec nemam. I to, ze kazdy kus toho Scropiona se choval jinak, je na povazenou. Skoda. Doporucuju vam, kdo chcete koupit, prilbu poradne vyzkouset.
My máme s manželkou Tourmax už třetí rok a celkem spokojenost,ale nedostatky má taky.Pinlok stojí úplně za prd a před bradou je strašně málo místa a větrání přilby je celkově mizerné.Tři roky v nich jezdíme,ale přemýšlím taky o výměně a to hlavně z důvodu,že mi na to nejde připevnit Interphone.Zkusil bych E-1,ale ta cena!
.